Wat is een smart site

Bereik je klanten online met één klik via een Smart-Site​​​​​​​

met je smartphone, tablet, laptop of desktop

Gebruiksgemak

Met een eenvoudige email via je smartphone stuur je automatisch een bericht naar al je online kanalen. De tijd- & kosten besparing van onze unieke Google strategie zijn enorm.

100% Google

Je Smart-Site wordt volledig gemaakt met Google diensten en blijft voor altijd up-to-date met de laatste trends door Google zelf. Bereik je klanten online met de kracht Google. 

1-malige investering

Gedaan met onderhoudskosten, hosting en beveiliging. Google zorgt zelf voor hun Google diensten.  Zo heb jij meer tijd hebt voor de dingen die écht belangrijk zijn. 

Smart-Site klanten aan het woord

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Wil jij ook beter gezien en gevonden worden online? Wij zorgen voor een GRATIS analyse.  

Echt klaar voor de toekomst

De Smart-Site is een uniek concept van UP-TO-DATE WebDesign. Wij zijn een Limburgs familiebedrijf met vestigingen in Hasselt, Genk, Lanaken en Maastricht. Met ons team van ervaren communicatie- & advertentie experts helpen wij u om uw klanten en uw doelgroep eenvoudig en betaalbaar te bereiken online.

Wat UP-TO-DATE klanten zeggen

Zeer tevreden met de service en de opbouw van mijn website, de opleiding was interessant, duidelijk en goed uitgelegd. Good Job!!

Geert Vandebosch

TCMS

Mooi en betaalbaar alternatief voor een website.  Brengt veel meer in beweging op alle social media.  Opleiding kan je volgen zoveel je maar wil en is inbegrepen in de prijs.

Sabine Willems

Decoen Classic Porsche Restauration 

Ondertussen reeds 2 jaar een smartsite en nog steeds heel tevreden.  Supervriendelijk team die je niet uit het oog verliezen, alles goed blijven opvolgen en helpen indien nodig!

Mieke Driesen 

Fietsen Kim

Nieuws & Events

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.