Hoe werkt een Smart-Site?

Hoe werkt een Smart-Site?

Zo bereik je al je klanten eenvoudig online met 1 klik. 

Persoonlijke DemoGratis Analyse

Alles via Google

Smart-Sites en Smart-Blogs worden volledig gebouwd met Google diensten. Dat wil zeggen dat je zelf nieuwe video's kan delen via YouTube, afbeeldingen via Google Foto's, downloads via Google Drive & nieuwsberichten via Google Blogger.

Wij zorgen voor een Google account en stellen deze diensten voor je in.  Als de Smart-Site of Smart-Blog klaar is kan jij met die Google diensten aan de slag om nieuwe content te delen, rechtstreeks via Google zelf! Dit werkt via elke moderne smartphone, computer en browser die je maar kan vinden. 

​​​​​Google maakt hun diensten zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er mee aan de slag kan. Bekijk het zo: als je een email kan sturen en een Facebook post kan maken, dan heb je alle kennis in huis om te starten met je klanten te bereiken online.

Updaten via e-mail

Je leest het goed. Als je een e-mail kan sturen, dan kan je bloggen. Met een eenvoudige e-mail kan je nieuwsberichten delen via je Smart-Site of Smart-Blog, die dan automatisch gedeeld worden met al je social media en via geautomatiseerde nieuwsbrieven naar al je klanten gestuurd worden.

Heb je medewerkers op de baan? Dan kunnen zij ook foto's van realisaties per mail delen met je site of blog. Wij zorgen ervoor dat deze berichten als 'concept' bericht bewaard worden, zodat jij de eindcontrole hebt over wat en wanneer er gedeeld wordt online.

Je hoeft geen opleidingen, apps of licenties te kopen om dit te doen. Iedereen kan hiermee aan de slag. Gemakkelijker kan het niet!

Via UP-TO-DATE Connect

Net omdat Google diensten zo gebruiksvriendelijk zijn, blijven ze vaak beperkt tot de basis. Je kan er heel eenvoudig korte berichten mee delen met tekst en video, maar je kan bijvoorbeeld niet zomaar dynamische elementen toevoegen aan je berichten.

Wil jij een stap verder gaan en meer opmaakmogelijkheden, planningsmogelijkheden en meerdere medewerkers met bepaalde rechten laten bloggen?

Dan is onze UP-TO-DATE Blogger de oplossing die je zoekt. We hebben deze tool ontwikkeld om via 1 scherm al je websites, blogs en social media te beheren.

​​​​​​​Gedaan met verschillende tools en logins. Met UP-TO-DATE Connect bespaar je enorm veel tijd, geld en gedoe.​​​​​​​

Wat UP-TO-DATE klanten zeggen

Zeer tevreden met de service en de opbouw van mijn website, de opleiding was interessant, duidelijk en goed uitgelegd. Good Job!!

Geert Vandebosch

TCMS

Mooi en betaalbaar alternatief voor een website.  Brengt veel meer in beweging op alle social media.  Opleiding kan je volgen zoveel je maar wil en is inbegrepen in de prijs.

Sabine Willems

Decoen Classic Porsche Restauration 

Ondertussen reeds 2 jaar een smartsite en nog steeds heel tevreden.  Supervriendelijk team die je niet uit het oog verliezen, alles goed blijven opvolgen en helpen indien nodig!

Mieke Driesen 

Fietsen Kim

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.