Vacature van de Maand: Bouwprojectmanager bij Vandebos Bouwonderneming


Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouwsector? Wil je werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf met bijna een eeuw aan ervaring en een sterke focus op innovatie en kwaliteit? Dan is deze vacature iets voor jou!

Over Vandebos Bouwonderneming

Vandebos Bouwonderneming is een gevestigde naam in de bouwsector sinds 1928. We zijn gespecialiseerd in ruwbouw, afwerking, renovatie en pilootaanneming, en leveren maatwerk voor overheidsinstanties, zorginstellingen, handelspanden en projectontwikkelaars. Onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid heeft ons talloze prestigieuze projecten opgeleverd.

Limburgse Bouwpioniers - Vandebos

De Functie: Bouwprojectmanager

Als Bouwprojectmanager bij Vandebos Bouwonderneming ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van diverse bouwprojecten. Dit omvat het beheer van ruwbouwwerken, afwerking en renovatieprojecten, en het aansturen van zowel ons eigen team als externe onderaannemers.

Jouw Verantwoordelijkheden

 • Projectplanning en -uitvoering: Je zorgt voor een gedetailleerde projectplanning en bewaakt de voortgang van de bouwprojecten.
 • Budgetbeheer: Je bewaakt het budget en zorgt ervoor dat projecten binnen de financiële kaders worden uitgevoerd.
 • Teamcoördinatie: Je leidt en coördineert het team van medewerkers en onderaannemers, en zorgt voor een efficiënte samenwerking.
 • Kwaliteitscontrole: Je waarborgt de kwaliteit van het werk door regelmatige inspecties en het naleven van bouwvoorschriften en veiligheidsnormen.
 • Communicatie: Je onderhoudt contact met klanten, architecten en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat alle verwachtingen worden nagekomen.
 

Elke maand een gratis opleiding voor UP-TO-DATE klanten

Persoonlijke begeleiding, service, opvolging,...: het zijn bij ons geen loze begrippen. Als klant kan je elke maand deelnemen aan onze gratis opleidingen.

Wat Wij Bieden

 • Uitdagende Projecten: Je werkt aan diverse en prestigieuze bouwprojecten, wat elke dag anders maakt.
 • Professionele Ontwikkeling: We investeren in jouw groei met trainingen en mogelijkheden voor verdere certificeringen.
 • Goede Arbeidsvoorwaarden: Een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Innovatieve Werkomgeving: Wij gebruiken de nieuwste technieken en bouwmethodes, waaronder LEAN-principes, om onze processen te optimaliseren.
 • Veilige Werkplek: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, met strikte naleving van alle veiligheidsvoorschriften.

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

 

Wie Jij Bent

 • Ervaring: Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de bouwsector.
 • Opleiding: Je hebt een diploma in bouwkunde, architectuur of een gerelateerd vakgebied.
 • Communicatief: Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met verschillende stakeholders.
 • Probleemoplossend: Je bent proactief en kunt snel oplossingen vinden voor onvoorziene uitdagingen.
 • Leiderschap: Je hebt een natuurlijk leiderschap en kunt je team motiveren en sturen richting succes.
IMG_7621.jpgemiel-jans-uptodate-met-ai-lunch-learn-1709840558202.jpegIMG_7620.jpg4d0736b5-f138-41e3-9f47-2c47ca8e601f 2.JPG1cec343a-0a82-4aeb-a480-b272b006b635.JPG479f3320-8706-4211-9c8c-9bb6e3e4da20.JPG

Solliciteren

Ben jij de Bouwprojectmanager die wij zoeken? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@vandebosbouw.be met als onderwerp "Sollicitatie Bouwprojectmanager". We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te bespreken hoe je deel kunt uitmaken van ons dynamische team!

Meer Weten?

Wil je meer weten over onze projecten en wat het betekent om te werken bij Vandebos Bouwonderneming? Bezoek dan onze website of neem contact op via telefoon: +32 11 31 20 77.

Image description

Meer informatie? Contacteer ons!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak