7 gezonde snacks voor de jonge voetbalfans - Ontdek de Snekbox!


We staan aan de vooravond van het EK en dat vraagt om een sfeer van samenhorigheid, enthousiasme, en natuurlijk: gezonde snacks! Bij BelOrta weten we hoe belangrijk het is om de jonge voetbalfans te voorzien van lekkers dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt maar ook bijdraagt aan hun welzijn. Daarom introduceren we met veel trots: 7 gezonde snacks voor de jonge voetbalfans - Ontdek de Snekbox!

In de Snekbox vind je een bonte verzameling van onze meest verfijnde producten, rechtstreeks van de velden op de keukentafel. Van sappige appeltjes tot verrukkelijke snoeptomaatjes, het is een echte smaakexplosie. Waarom volstaan met een doodgewone snack, als je kunt juichen voor een doelpunt met een handvol gezonde heerlijkheden van BelOrta?

BelOrta Bedrijfsfilm (Korte versie)

Snekbox: Jouw Gezonde Teamspeler

Groothandels en supermarkten opgelet! Wil je scoren bij de consument? Dan is het tijd om de 7 gezonde snacks voor de jonge voetbalfans - Ontdek de Snekbox! in de schappen te krijgen. BelOrta's Snekbox is een krachtige zet in de strijd voor een gezonder snackaanbod tijdens het EK. De Snekbox bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van fruit en groenten, die niet alleen gezond zijn, maar ook enorm lekker en aantrekkelijk voor kinderen. Met aansprekende verpakkingen en avontuurlijke namen maakt BelOrta gezond eten spannend. Ideaal voor jonge voetbalfans die tussen de wedstrijden door iets willen knabbelen zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over ongezonde keuzes. Zo wordt elk voetbalspel een feestje, zowel op het veld als in de pauzes.

IMG_7130.jpegIMG_7129.jpegIMG_7131.jpeg

Denk aan krokante wortelsticks gedipt in een smeuïge hummus, of kersverse bessen die barsten van de vitamines. Wat dacht je van charmante cherrytomaatjes, gegroepeerd als kleine voetballen, of frisse komkommerschijfjes als pittige pauzespelers? BelOrta heeft het allemaal, gegarandeerd vers en van de puurste kwaliteit.

BelOrta: Meer dan Gewoon Snacks

Zeg nu zelf, een feest zonder goede hapjes is als een voetbalmatch zonder goals, toch? Maar BelOrta is meer dan zomaar een leverancier van snacks. Onze missie is helder: we brengen de rijke smaak van het land naar de tafels van iedere Belg. Met zorg samengestelde producten, duurzaam geteeld met passie en kennis, dat is wat BelOrta drijft.

 

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

Lokale boeren steken met veel passie hun tijd in het kweken van smaakvolle groenten en heerlijk fruit. Het eindproduct? Een Snekbox gevuld tot de nok toe met het allerbeste dat de Belgische velden ons te bieden hebben. Elk hapje is een bewijs van topkwaliteit en de voedingsrijke inhoud belooft onze jonge voetbalhelden alleen het beste.

Elke maand een gratis opleiding voor UP-TO-DATE klanten

Persoonlijke begeleiding, service, opvolging,...: het zijn bij ons geen loze begrippen. Als klant kan je elke maand deelnemen aan onze gratis opleidingen.

 

De Snekbox is veel meer dan alleen een verzameling snacks; het is een leerrijk instrument dat kinderen de waarde van lokaal geteelde voeding en het belang van gezonde eetgewoontes bijbrengt. Dankzij de directe connectie met de lokale boeren, opent BelOrta voor hen een venster naar de oorsprong van hun eten. Dit stimuleert de jeugd om verstandige keuzes te maken over hun voedingspatroon, zelfs terwijl ze aan de zijlijn van het voetbalveld staan te juichen.

bekijk product

Zorg dat je erbij bent en haal de Snekbox snel in huis. Bezoek onze website, mail naar info@belorta.be, of bel ons op +32 15 55 11 11. De jonge fans zullen niet alleen juichen voor de doelpunten, maar ook voor de heerlijke, gezonde traktaties van BelOrta!

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en effici├źntere online aanwezigheid.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak