4 verrukkelijke Limburgse maaltijden die je in een handomdraai op tafel zet


Ben je dol op de Limburgse keuken en zoek je naar manieren om je dierbaren te verwennen met iets bijzonders? Dan mag je deze vier verrukkelijke Limburgse maaltijden niet missen! Lochtman - Vleesspecialiteiten heeft precies wat je nodig hebt om met minimale inspanning en maximale smaak te scoren bij je gasten. Zie je het al voor je? Die gezellige tafel vol lekkernijen, zonder dat je uren in de keuken hoeft te zwoegen? Lees verder en ontdek hoe dat kan!

Balletjes in satésaus: een klassieker opnieuw uitgevonden

Balletjes in satésaus zijn een echte traktatie en onmisbaar op een Limburgse eettafel. Maar wat als je die overheerlijke ervaring nu eens thuis kon brengen, zonder gedoe? Met Lochtman's kant-en-klare balletjes hoef je alleen maar op te warmen en te serveren. Sterker nog, de satésaus van Lochtman heeft die authentieke smaak die je alleen in Limburg vindt, dankzij een zorgvuldige selectie van ingrediënten en onze geheime bereidingswijze. Heb je al eens nagedacht over hoe deze sappige gehaktballetjes jouw diner kunnen opfleuren?

De pittige touch van Balletjes in tomatensaus

Vergeet niet dat Balletjes in tomatensaus meer zijn dan gewoon balletjes. Het is een gerecht waar je u tegen zegt! De tomatensaus, verrijkt met champignons en paprika, heeft pit en karakter. Perfect voor die dagen waarop je wel wat extra vuurwerk op je bord kunt gebruiken. En raad eens? Het Lochtman assortiment biedt deze topper aan, barstensvol smaak, en ook hier hoef je enkel je bord te vullen en te genieten.

Hazenpeper en Hertengoulash: hartverwarmend comfort food

Wil je het wat grootser aanpakken? Ga dan voor de Hazenpeper of Hertengoulash. Deze gerechten zijn het toonbeeld van de krachtige, smaakvolle Limburgse winterkeuken. Ja, je leest het goed, we hebben het over hartverwarmend comfort food dat binnen no time op je bord ligt. Dankzij Lochtman's passie en expertise in het bereiden van vleesspecialiteiten kun je deze heerlijkheden nu zelf thuis op tafel zetten. Is er iets beters dan een warme, voedzame maaltijd die ook nog eens binnen een mum van tijd klaar is?

Laten we eerlijk zijn, wie wil nou niet de meest verrukkelijke Limburgse smaken ervaren zonder uren in de keuken te staan? Wij bij Lochtman - Vleesspecialiteiten hebben deze droom werkelijkheid gemaakt. Of het nu gaat om een doordeweekse avond of een speciale gelegenheid, onze 4 verrukkelijke Limburgse maaltijden die je in een handomdraai op tafel zet, staan voor je klaar. Laat het smaken!

Bezoek onze website op lochtman.nl voor meer informatie of neem direct contact op via info@lochtman.nl of bel ons op 0031 (0)45 5490050. Verwen je smaakpapillen en maak de keuze voor Lochtman - Vleesspecialiteiten, waar traditie en smaak elkaar ontmoeten!

Image description

Fruit | Nicolaï Fruit | NL

Bio is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bio appels, bio peren en biologisch zachtfruit hebben een vaste plek bij ons in het gamma.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak