🌟 Zomer Nacht Markt in Peer-centrum 🌜


Datum: Zaterdag 15 juli 2024

Tijd: 17:00 - 23:00

Locatie: Marktplein, Peer

Kom en beleef de magie van onze jaarlijkse Zomer Nacht Markt!

Als de zon ondergaat en de zomerse schemering zich nestelt over het prachtige Peer-centrum, ontvouwt zich een avond vol ontdekkingen en gezelligheid. HHOP! Vzw nodigt u hartelijk uit om deel te nemen aan dit unieke festijn waar lokale handelaars, ambachtslieden en foodtrucks de nacht tot leven wekken.

Wat kunt u verwachten?

  • Unieke Koopjes en Artisanale Standen: Snuffel tussen de kraampjes met handgemaakte producten, lokale specialiteiten en onweerstaanbare koopjes - perfect voor die zomerse avondwandeling.
  • Smakelijke Versnaperingen: Laat uw smaakpapillen dansen met de heerlijke gerechten die onze foodtrucks serveren. Van traditionele lekkernijen tot wereldkeuken, er is voor elk wat wils.
  • Live Entertainment: Geniet van de sfeervolle klanken van lokale bands en artiesten die zorgen voor een onvergetelijke soundtrack voor uw avond.
  • Kinderhoek: Ook aan de kleintjes is gedacht, met leuke activiteiten en spelletjes die hun avontuurlijke geest aanwakkeren.
  • Straattheater: Laat u verrassen door spontane optredens en straatartiesten die de straten van Peer omtoveren tot een levend podium.

Beleef Peer op zijn best!

Dit evenement is het ultieme toonbeeld van de gastvrijheid en de levendige sfeer die Peer-centrum te bieden heeft. Breng uw vrienden, familie en buren mee en maak er samen een onvergetelijke avond van.

Toegang is gratis voor iedereen!

Wilt u als lokale handelaar of artiest deelnemen aan onze Zomer Nacht Markt? Neem dan contact op via info@hhoppeer.be voor meer informatie.

Mis dit spectaculaire zomerhoogtepunt niet en markeer het in uw kalender! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen de zomer te vieren.

Met warme zomergroeten,

Uw HHOP! Vzw Team

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak