Vacature: Monteur - Productie Ventilatiesystemen


Stokjes NV – Havenlaan 7A, 3980 Tessenderlo – België Tel: 0032 (0)13 46 09 80 ◼ E-mail: info@stokjes.be ◼ Web: www.stokjes.be

PROFIEL:

  • Je hebt ervaring in de installatietechniek en/of bouw
  • Je beschikt over technisch inzicht en bent bekend met luchtbehandeling en ventilatietechnieken
  • Je bent gedreven, leergierig en kwaliteitsbewust
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid serieus
  • Je bent flexibel ingesteld en kunt prioriteiten stellen

FUNCTIEBESCHRIJVING:

Als Monteur bij Stokjes NV ben je een essentieel lid van ons team. Je gaat dagelijks aan het werk met de installatie en het onderhoud van diverse luchtbehandelings- en ventilatiesystemen. Je leert te werken met verschillende apparatuur en systemen en bent betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot oplevering van het project.

Kortom, een afwisselende en leerzame functie in een hecht team waarin hard wordt gewerkt om bij te dragen aan een gezonder binnenklimaat voor iedereen!

Hashtags en social media groepen uitgelegd | UNIZO Limburg | Emiel Jans

WIJ BIEDEN:

Een contract voor onbepaalde tijd binnen een groeiende familieorganisatie. Je komt terecht in een dynamisch team en krijgt op locatie een opleiding. Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en de sfeer in de organisatie is betrokken en informeel. De beloning is volgens barema.

Interesse? Contacteer Vibe Janssens! (013 46 09 80 of admin@stokjes.be)

solliciteer nu

OVER STOKJES

Stokjes NV werd 25 jaar geleden opgericht en heeft zich ontwikkeld tot dé referentie in de sector van luchtbehandeling & ventilatietechnieken. Terwijl de isolatienormen van gebouwen steeds strenger worden, is luchtbehandeling een steeds belangrijker thema geworden.

Stokjes heeft er altijd voor gekozen om samen te denken met zijn klanten. Naast de uitvoering van projecten en onze eigen productielijnen voor ronde en rechthoekige luchtkanalen, nemen we ook het ontwerp-, berekenings- en aanpassingswerk op ons. Op deze manier kunnen we systemen direct aanpassen aan de behoeften van een gebouw zonder in te boeten aan kwaliteit.

Stokjes NV - Waar kwaliteit en duurzaamheid door de lucht stromen.

Image description

Elke maand een gratis opleiding voor UP-TO-DATE klanten

Persoonlijke begeleiding, service, opvolging,...: het zijn bij ons geen loze begrippen. Als klant kan je elke maand deelnemen aan onze gratis opleidingen.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak