Ziet uw tuin eruit als een jungle? Tem hem met de Baretto 16pk!


Is uw achtertuin een wildernis waar Tarzan jaloers op zou zijn? Heeft u het gevoel dat u een kapmes nodig heeft om door uw eigen gazon te navigeren? Geen zorgen, Oben Verhuur & Service heeft de oplossing: de Baretto 16pk, het antwoord op uw gebeden!

Tem de Wildernis met Gemak

Met de Baretto 16pk verandert u uw overwoekerde tuin in geen tijd in een stijlvolle oase. Deze krachtige tuinmachine is ontworpen om de meest rebelse struiken en hardnekkig onkruid zonder pardon te lijf te gaan. Maar hoe huurt u nu zo'n beest van een machine?

Stap 1: Bezoek Oben Verhuur & Service

Surf naar onze website of kom langs bij ons in Bilzen. Met een ruim assortiment aan machines zijn we dé specialist als het gaat om uw tuin (of tuin-jungle) weer in vorm te krijgen.

Stap 2: Kies de Baretto 16pk

Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het kiezen van de juiste uitrusting. Zij weten als geen ander dat de Baretto 16pk uw tuin weer laat lijken op die uit de tuinmagazines.

Stap 3: Tem uw Tuin

Na een snelle en eenvoudige verhuurprocedure, inclusief onze eigen transportdienst die de machine bij u aflevert, kunt u aan de slag. Met meer dan 30 jaar ervaring en een focus op klanttevredenheid zorgen we ervoor dat u snel weer van uw tuin kunt genieten.

Maar Waarom de Baretto 16pk?

Eenvoudig. De Baretto 16pk is niet zomaar een tuinmachine - het is dé oplossing voor wie professionele resultaten wil zonder zelf de professional te hoeven zijn. Deze tuinfrees met hoge pk's temt zelfs de wildste tuin, en dat allemaal zonder uw rug te breken of uw spaarcenten te plunderen.

Heeft U Vragen of Advies Nodig?

Ons team van Oben Verhuur & Service staat klaar om u te adviseren. Of het nu gaat om de Baretto 16pk of een van onze andere 5.000 machines, wij zijn er om u te helpen. Bel ons op 089 / 50 27 88, stuur een email naar verhuur@obennv.be, of kom eens langs aan de Kapittelstraat 15 in Bilzen.

Ziet uw tuin eruit als een jungle? Tem hem met de Baretto 16pk!

Met de Baretto 16pk uit de stal van Oben Verhuur & Service wordt tuinonderhoud een fluitje van een cent. Wacht dus niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een tuin die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook fantastisch voelt.

Bezoek onze website https://verhuur.obennv.be/ voor meer informatie of om direct te reserveren. Ons deskundige en vriendelijke team wacht op u. Laten we samen die tuin temmen!

Image description

Houthakselaar 16cm

Versnipper je hout tot diamater 160mm met deze houthakselaar. De slijtage van de messen wordt niet extra aangerekend. Scherpe prijzen en direct beschikbaar

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak