Moderne Keukeninrichting met Capra Geitenkaas: Een Perfecte Combinatie


Bij Capra zijn we altijd op zoek naar manieren om onze geitenkaas niet alleen in de keuken, maar ook in de eetervaring volledig tot zijn recht te laten komen. In deze moderne keukenruimte, die stijlvol en minimalistisch is ingericht, komen onze producten werkelijk tot leven. Laten we eens kijken hoe onze geitenkaas perfect integreert in deze schitterende setting.

Een Elegant en Functioneel Keukeneiland

Het centrale keukeneiland in deze keuken is zowel een stijlvol designelement als een praktische werkplek. Hier kan je eenvoudig onze geitenkaas met spek bereiden. Plaats de kaasrolletjes op een bakplaat en bak ze in de oven om de perfecte gouden en knapperige buitenkant te krijgen. Serveer direct vanaf het strakke, matgrijze eiland voor een moderne, maar toch huiselijke touch.

Gepasteuriseerde Geitenkaas voor Een Natuurlijke Smaak

De grote houtafgewerkte kasten aan de achterzijde van de keuken bieden voldoende opbergruimte voor al onze producten, van de gerijpte stronken tot de verse geitenkaasstronken. Vooral de gerijpte stronken passen goed bij de warme houten tinten van de kasten, waarmee je een gevoel van rust en authenticiteit creëert. Haal eenvoudig een gerijpte stronk uit de kast, snijd deze in plakjes en serveer ze op een kaasplankje voor een heerlijke snack.

5cab0085016e2201904080804214.jpegwall-e.jpeg

Gezonde en Lekkere Opties voor de Bewuste Kookliefhebber

De open kastenwand aan de zijkant kan perfect worden gebruikt om ons uitgebreide assortiment van verse geitenkaas uit te stallen. Denk aan de geitenkaasrol met knoflook en kruiden of de varianten met honing. Ze zijn ideaal voor salades en lichte maaltijden, klaar om direct uit de kast te worden gepakt en verwerkt in een gezond gerecht.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Esthetiek Koppelen aan Smaak

De grote ramen in deze keuken zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte levendig en uitnodigend aanvoelt. Stel je voor dat je geniet van een zonnige ochtend met een ontbijt van versgebakken brood, gegarneerd met onze met de pollepel geschepte kazen zoals de Merlijn natuur of de bio Merlijn Provençaals. De lichte en zachte structuur van deze kazen komt volledig tot zijn recht in het heldere ochtendlicht.


Creëer Een Onvergetelijke Culinaire Ervaring

Een moderne keuken zoals deze is niet alleen een plek om te koken, maar ook om te leven en te genieten. Onze geitenkaasproducten zijn ontworpen om elke culinaire ervaring te verrijken, of je nu een eenvoudig ontbijt maakt of een uitgebreid diner voorbereidt. De combinatie van hoogwaardige, lokaal geproduceerde geitenkaas en een functioneel, stijlvol keukendesign zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek Meer

We nodigen je uit om onze volledige productlijn te ontdekken en te ervaren hoe Capra geitenkaas jouw keuken en culinaire creaties kan verrijken. Bezoek onze website www.capra.be of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

  • E-mail: info@capra.be
  • Telefoonnummer: +32 13 46 17 99
  • Adres: Stadsbeemd 1021, 3545 Halen
  • Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

Bij Capra combineren we traditie met innovatie om je de beste geitenkaaservaring te bieden.

 

Save The Date: Infosessie Artificiële Intelligentie - Donderdag 30 mei 2024

We bevinden ons in een tijdperk van ongekende technologische vooruitgang en Artificiële Intelligentie (AI) speelt hierin een cruciale rol. Het is e...

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak