Hoe maximaliseer je natuurlijk licht in je woning met een lichtstraat?


Natuurlijk licht is een ware schat voor iedere woning. Het verbetert niet alleen ons welzijn, maar kan ook de uitstraling van een interieur aanzienlijk verhogen. Maar, hoe maximaliseer je natuurlijk licht in je woning met een lichtstraat? Laten we eens kijken naar de expertise van Schiffeleers Glas, dé autoriteit in de constructiesector, om dit vraagstuk te belichten.

Lichtstraten: de sleutel tot een heldere woonomgeving

Een lichtstraat, vaak het kroonjuweel van Schiffeleers Glas, brengt het daglicht diep in huis. Maar hoe pakken we dat precies aan?

1. Locatie, locatie, locatie!

Waar je de lichtstraat plaatst, bepaalt hoe het licht zich door je woning beweegt. Bij Schiffeleers Glas adviseren we je met inzicht in de oriëntatie van je woning, zodat je het natuurlijke licht optimaal benut.

2. Niet zomaar een lichtstraat

Kiezen voor een lichtstraat betekent maatwerk. Geen standaard oplossingen, maar wel een prachtige, op maat gemaakte installatie die binnen- en buitenstijl naadloos combineert, zoals de houten binnenkant en aluminium buitenkant constructies van Schiffeleers Glas.

3. Een oog voor detail

Een doordachte lichtstraat houdt rekening met de indirecte verlichting, zonwering, en het type glas. Schiffeleers Glas biedt zonwerend en gelaagd glas aan, dat zorgt voor comfort en een lichtgevende sfeer.

Een lichtstraat op maat met Schiffeleers Glas

Bij Schiffeleers Glas gaan we verder dan het plaatsen van een eenvoudige koepel. Wij zien een lichtstraat als een integraal onderdeel van het bouw- of renovatieproces dat persoonlijke voorkeur en functionaliteit bij elkaar brengt. Met meer dan een halve eeuw ervaring in vakwerk, wordt iedere lichtstraat een parel van natuurlijke lichtinval.

De voordelen van onze lichtstraten:

  • Persoonlijke aanpak: Ieder huis en iedere klant is uniek, en zo benadert Schiffeleers Glas ook elk project.
  • Thermische prestatie: Onze lichtstraten zijn ontworpen om koudebruggen te vermijden en uitstekende thermische prestaties te leveren.
  • Duurzaamheid: Door gebruik van houten en aluminium componenten onderscheiden onze lichtstraten zich door hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Tot slot

Het maximaliseren van natuurlijk licht met een lichtstraat is niet alleen een kwestie van slim ontwerp, maar ook van uitmuntend vakmanschap. Schiffeleers Glas staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes die jouw wooncomfort naar het volgende niveau tillen. Heb je interesse of wil je meer weten? Bezoek Schiffeleers Glas of neem contact met ons op. Samen werken we aan een stralende woning, gevuld met natuurlijk licht.

 

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak