Hoe behaal je een "Known Consignor" statuut stap voor stap met VDP Belgium?


Als hart van de economie draait de logistieke sector op volle toeren, en beveiliging speelt daarin een cruciale rol. Een "Known Consignor" statuut is goud waard in deze branche. Maar hoe behaal je dat prestigieuze statuut? Laten we samen met VDP Belgium de stappen doorlopen.

De Eerste Stap: Kennisvergaring

VDP Belgium, met expertise in luchtvrachtbeveiliging, wijst de weg in de wirwar van regelgeving. Training en bewustwording zijn de sleutels tot succes. Hoe behaal je een "Known Consignor" statuut stap voor stap? Begin met een grondige opleiding voor je team – van chauffeurs tot management.

De Tweede Stap: Risicoanalyse en Beveiligingsplan

Elke schakel in jouw logistieke keten moet ijzersterk zijn. VDP Belgium helpt je bij het opstellen van een risicoanalyse en beveiligingsplan, wat een vereiste is voor het "Known Consignor" statuut. Samen met Nancy en haar team zorg je voor een veilig fundament.

De Derde Stap: Implementatie en Audit

Zodra de plannen op papier staan, is het tijd voor actie. VDP Belgium begeleidt de implementatie van de nodige procedures. En als alles op rolletjes loopt, komt de audit. Een spannend moment, waarbij VDP Belgium’s advies en begeleiding goud waard zijn.

De Vierde Stap: Certificering en Continuïteit

Gefeliciteerd, je hebt het "Known Consignor" statuut bereikt! Maar daar eindigt het niet. VDP Belgium staat paraat om te verzekeren dat jouw bedrijf blijft voldoen aan de eisen. Want de logistiek wacht op niemand, en veiligheid al helemaal niet.

Behaal Je "Known Consignor" Statuut met VDP Belgium aan Je Zijde

Bij VDP Belgium begrijpen we dat veiligheid hand in hand gaat met efficiëntie. Onze opleidingen, begeleiding, en consultancy zijn daarom niet alleen een leidraad naar het "Known Consignor" statuut, maar ook een investering in de toekomst van jouw bedrijf.

Dus, hoe behaal je een "Known Consignor" statuut stap voor stap? Simpel, door samen te werken met VDP Belgium – een toegewijde en ervaren partner die jouw logistieke uitdagingen begrijpt.

Voor meer informatie over onze diensten en om jouw route naar een "Known Consignor" statuut te beginnen, neem contact op via nancy@vdpbelgium.com, of bel ons op +32 473 86 70 66. Ontdek hoe we samen kunnen zorgen voor een veiliger en succesvoller bedrijf.

 

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak