In de Kijker: Bloemen Gielen - Het Fleurige Hart van Peer


Bij HHOP! Vzw waarderen we de lokale ondernemers die met hun passie en vakmanschap Peer-centrum kleur geven. Deze week zetten we Bloemen Gielen in de bloemetjes, een familiezaak die al sinds 1968 de liefde voor bloemen verspreidt.

Een Boeket van Traditie en Kwaliteit

Al generaties lang staat Bloemen Gielen bekend om haar deskundig samengestelde boeketten en bloemstukken. Van de stijlvolle creatie "Billie" tot de charmante "Bess", elk boeket is een kunstwerk op zich.

Meer dan alleen Bloemen

Met diensten zoals een bloemenabonnement, kunt u regelmatig een verse toets aan uw interieur of kantoor geven. Voor elke gelegenheid – van een teken van sympathie tot bedrijfsarrangementen – Bloemen Gielen biedt de perfecte florale expressie.

Bezoek de Winkel of Bestel Online

Ontdek de geschiedenis, bekijk het uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete bloemen online voor een snelle levering in Peer en omstreken. U kunt ook in de winkel aan Kerkstraat 11 in Peer uw perfecte boeket uitkiezen.

Special Aanbieding voor HHOP! Leden: Om onze waardering te tonen, krijgen HHOP! leden bij hun volgende bezoek een exclusieve korting bij Bloemen Gielen. Vergeet niet uw lidmaatschap te vermelden!

Volg Bloemen Gielen

Blijf op de hoogte van nieuwe creaties en speciale aanbiedingen via hun Instagram en Facebook pagina's.

Wij zijn trots op het vakmanschap en de bijdrage van Bloemen Gielen aan Peer-centrum. Als u op zoek bent naar bloemen die spreken in de taal van passie, dan is Bloemen Gielen uw bestemming.

Bezoek Bloemen Gielen en breng de schoonheid van bloemen in uw leven.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak