5 fouten die je moet vermijden bij het kiezen van een bijgebouw


Bij Miniflat weten we wat erbij komt kijken om een perfect bijgebouw te realiseren. Toch zien we vaak dat klanten dezelfde fouten maken bij het kiezen van hun bijgebouw. Door deze fouten te vermijden, kun je veel tijd, geld en frustratie besparen. Hier zijn de 5 fouten die je moet vermijden bij het kiezen van een bijgebouw.

1. Geen rekening houden met bouwvergunningen

Heb je je ooit afgevraagd of je een bouwvergunning nodig hebt voor je bijgebouw? Veel mensen vergeten dit cruciale aspect en komen later in de problemen. Voordat je begint met bouwen, is het essentieel om te checken wat de lokale regelgeving zegt. Zo voorkom je boetes en gedwongen aanpassingen.

Welkom bij Miniflat

2. Verkeerde materiaalkeuze

Bij Miniflat bieden we een breed scala aan materialen zoals aluminium, hout en staal. Maar, het kiezen van het verkeerde materiaal kan je bijgebouw minder duurzaam maken. Denk goed na over factoren zoals onderhoud, klimatologische omstandigheden en esthetiek. Onze experts staan klaar om je hierbij te adviseren. Daarnaast heeft de keuze van het materiaal een directe invloed op de energie-efficiëntie van je bijgebouw. Materialen zoals hout kunnen natuurlijke isolatie bieden, terwijl metaal een meer industriële look heeft maar mogelijk niet de beste keuze is in koude klimaten zonder extra isolatie. Het is belangrijk dat de materiaalkeuze past bij zowel de functionele als esthetische wensen voor je bijgebouw.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

3. Onvoldoende planning van de ruimte

Een andere fout die we vaak zien, is het onderschatten van de benodigde ruimte. Het is verleidelijk om een kleiner ontwerp te kiezen om kosten te besparen, maar overweeg goed hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een te klein bijgebouw kan al snel te vol raken, waardoor je uiteindelijk ruimte tekortkomt. Neem de tijd om je ruimtebehoeften nauwkeurig in kaart te brengen.

IMG_8434.jpgIMG_8427.jpg

4. Gebrek aan Isolatie

Of je nu een bijgebouw wilt gebruiken als tuinkamer, kantoor of poolhouse, goede isolatie is cruciaal. Een niet goed geïsoleerd gebouw kan leiden tot hoge energiekosten en ongemak. Bij Miniflat zorgen we ervoor dat je bijgebouw goed geïsoleerd is, zodat je het hele jaar door van comfort geniet.

gratis offerte

5. Slechte fundering

Last but not least: de fundering. De fundering is de basis van je bijgebouw en het is essentieel dat deze stevig en waterpas is. Een slechte fundering kan leiden tot verzakkingen en structurele problemen op de lange termijn. Investeer in een goede fundering voor een duurzaam en stabiel bijgebouw.

Door deze 5 fouten die je moet vermijden bij het kiezen van een bijgebouw in gedachten te houden, ben je op weg naar een succesvol project. Bij Miniflat begeleiden we je van begin tot eind, zodat je droom bijgebouw werkelijkheid wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend ontwerp en ontdek de mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze diensten? Bezoek een van onze toonzalen in Antwerpen, Limburg of Oost-Vlaanderen of neem contact op via onze website.

Miniflat - Jouw expert in veranda's, bijgebouwen en meer!

Contact: Email: info@miniflat.com Tel: +32 3 633 13 93 Adres: Korspelsesteenweg 96, 3581 Beverlo Website: Miniflat

Image description

Elke maand een gratis opleiding voor UP-TO-DATE klanten

Persoonlijke begeleiding, service, opvolging,...: het zijn bij ons geen loze begrippen. Als klant kan je elke maand deelnemen aan onze gratis opleidingen.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak