Ontdek de War for Talent bij BOEMM op de Bedrijvencontactdagen!


Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan in de War for Talent? Ontdek hoe BOEMM het verschil maakt tijdens de Bedrijvencontactdagen.

BOEMM verlegt de grenzen in HR met een unieke mix van durf en daadkracht. Onze merken zoals Jobfixers en White & Moore nemen een voortrekkersrol in de strijd om talent. Bij BOEMM begrijpen we dat de juiste match maken tussen werkkracht en vacature meer is dan alleen het invullen van een positie; het gaat om het creƫren van een duurzame relatie.

Hoe BOEMM de War for Talent Steunt en Wint

Wij hebben een heldere filosofie als het gaat om de War for Talent. Onze benadering is gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We zetten vol in op opleiding en ontwikkeling, zodat ze niet alleen vandaag maar ook morgen uitblinken in hun vakgebied.

Onze Missie: Mensen Beter Maken

Tijdens de Bedrijvencontactdagen zul je snel ontdekken hoe onze missie en visie hand in hand gaan. Wij streven naar uitmuntendheid door onze kernwaarden – familiegevoel, ondernemerschap, passie, respect, en innovatie. Dit maakt ons de ideale partner in de War for Talent.

Maak Kennis met Onze Services

Bij BOEMM bieden we meer dan HR-diensten; wij bieden een belofte: een thuis voor doeners en durvers die willen groeien in een huiselijke en informele werkomgeving. Onze diensten, gericht op uitzenden en payrolling, ondersteunen het onderlinge familiegevoel, en onze toewijding aan de VN's Sustainable Development Goals onderstreept onze visie op lange termijn.

Ontdek zelf wat BOEMM te bieden heeft. Neem contact met ons op via fleur.beyens@boemm.eu, bel ons op 0032 9 210 0909 of bezoek ons op Antoon Catriestraat 39a, 9031 Drongen. Voor meer informatie over onze diensten en bedrijfscultuur, duik in onze website: BOEMM.

Kom en sluit je aan bij de revolutie in de War for Talent bij BOEMM op de Bedrijvencontactdagen – wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak