Van schoolbord tot architectuur: de reis van CeramicSteel


Het is een fascinerende ontwikkeling die CeramicSteel maakt: van de traditionele schoolborden waarop ontelbare sommen zijn opgelost tot de strakke gevels van hedendaagse architectuur. Bij Polyvision zien we deze transitie niet gewoon als een verschuiving in gebruik, maar als een reis waar innovatie en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Wist je dat deze veelzijdige materiaal nu meer dan 2 miljard vierkante voet aan architectonisch oppervlak siert?

De Robuuste Aard van CeramicSteel

Maar wat maakt CeramicSteel zo'n uitzonderlijk materiaal voor zowel educatieve omgevingen als architecturale meesterwerken? Eenvoudig gezegd, het zit 'm in de mix van tijdloze duurzaamheid en esthetische flexibiliteit. Dit onverwoestbare oppervlak, gevierd in 25 miljoen klaslokalen, doorstaat de tand des tijds met een verbazende 99% recyclebaarheid. Dat is toch wel de kers op de taart, vind je niet?

 

Wat is de beste tijd om te posten op social media?

Benieuwd wanneer de beste tijd is om te posten op social media? In dit artikel leggen we uit hoe de tijd van de dag, de dag van de week en het soort inhoud invloed heeft op de prestaties van uw social media-berichten.

Polyvision en de Kracht van CeramicSteel

Polyvision staat al sinds 1954 aan het front van deze evolutie. Onze passie heeft ons niet alleen tot marktleiders gemaakt, maar ook tot deskundige vakmensen die de waarde van dit materieel begrijpen en eren. Wij weten dat het een verschil kan maken, niet alleen in functionaliteit maar ook in het welzijn van zowel gebruikers als onze planeet.

Een Wereld van Toepassingen

Onze innovatieve benadering van productontwikkeling en onze commitment aan milieuvriendelijke productie resoneert door in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Keramisch staal is niet enkel voor het witte schoolbord of de matte zwart van het krijtbord — onze Workspace Solutions en Industrieoplossingen tonen de echte veelzijdigheid van CeramicSteel. Het gaat verder dan de klas; het reikt tot in ruimtes voor gezondheidszorg, gastvrijheid, commercieel meubilair en openbare voorzieningen.

Polyvision TS Series USB Touch Sensitive Interactive Whiteboards

Waarom samenwerken met Polyvision?

De vraag is nu, waarom zou je voor Polyvision kiezen wanneer je op zoek bent naar betrouwbare, esthetische en praktische oppervlakteoplossingen voor je project? Eén woord: expertise. Met een geschiedenis die bijna zeventig jaar beslaat, is er niets dat wij niet weten over CeramicSteel. We bieden maatwerkoplossingen, wereldwijde beschikbaarheid, en een toewijding aan duurzaamheid die aantoonbaar is in elke vierkante voet product die we leveren.

Schermafbeelding 2024-04-25 om 14.42.01.pngimage.jpgIMG_6583.jpeg

Klaar om te ontdekken wat CeramicSteel voor jouw project kan betekenen? Neem contact op met het verkoopteam van Polyvision via EMEAsupport@polyvision.com of bel +32 89 32 31 30. Samen kunnen we de grenzen van kwaliteit en duurzaamheid in architectuur verleggen met de reis van CeramicSteel — van schoolbord tot architectuur.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak