10 redenen waarom de top supermarktketens kiezen voor onze ambachtelijke geleiproducten


Als marktleider in de Benelux voor ambachtelijke geleiproducten heeft Gold Meat Belgium N.V. een reputatie opgebouwd die moeilijk te overtreffen is. Top supermarktketens in de regio, en zelfs daarbuiten, kiezen consequent voor onze geleiproducten. Maar waarom eigenlijk? Laten we eens kijken naar de redenen achter deze voorkeur.

Ongeëvenaarde Kwaliteit

  1. Authenticiteit op zijn best: Wij zijn trots op onze artisanale bereidingsproces. Supermarkten weten dat klanten smachten naar de authentieke smaak die alleen traditionele methodes kunnen bieden.
  2. Vlees van topniveau: Onze geleiproducten zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit vlees, waardoor ze een streepje voor hebben op de rest. U proeft het verschil, keer op keer.
  3. Innovatie en traditie hand in hand: Terwijl we vasthouden aan ambachtelijke recepten, omarmen we ook nieuwe technologieën. Dit zorgt voor een constante stroom van innovatieve, maar vertrouwde producten.

Uitzonderlijke Veiligheid en Hygiëne

  1. Onberispelijke voedselveiligheid: Met een cleanroom die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, garandeert Gold Meat een optimale productomgeving, een must voor iedere supermarktketen.
  2. Traceerbaar tot in de kern: Met meer dan 500 kwaliteitsparameters kunnen onze partners erop vertrouwen dat al onze grondstoffen volledig traceerbaar zijn.

Sterke Partnerschappen

  1. Aandacht voor duurzaamheid: Gold Meat's toewijding aan ecologisch verantwoordelijke praktijken resoneert met supermarktketens die streven naar duurzaam ondernemen.
  2. Bewijs van vakmanschap: Onze jarenlange expertise en toewijding aan ambacht valt in de smaak bij supermarkten die kwaliteit vooropstellen.

Bedrijfsstrategie en Marktbehoeften

  1. Anticipatie op markttrends: Door in te spelen op eetgewoonten en actuele trends, zorgt Gold Meat ervoor dat de schappen van supermarkten gevuld blijven met gewilde producten.
  2. Versterkt Europese positie: Met een sterke focus op de uitbreiding binnen Europa, biedt Gold Meat supermarktketens de kans om deel uit te maken van een groeiend en winstgevend merk.
  3. Educatie als grondslag: Door te blijven investeren in opleiding, zorgt Gold Meat voor een deskundig team dat staat voor excellentie – een belangrijk verkoopargument voor supermarkten.

Voortbouwen op Succes

Top supermarktketens kiezen voor Gold Meat omdat ze weten dat hun klanten het beste van het beste verdienen. Bent u op zoek naar een partner die consistentie, kwaliteit en ambacht biedt? Neem dan contact op via info@goldmeat.be of bel ons op +32 13 52 17 04 voor meer informatie over onze ambachtelijke geleiproducten.

Ontdek ons productaanbod, variërend van Gentse Kop Mosterd tot Kalkoen met zilveruitjes, en zorg ervoor dat uw assortiment uitblinkt. Gold Meat is uw partner voor topkwaliteit en authentieke smaakervaringen.

Voor meer details over onze producten en missie, bezoek ons op https://www.goldmeat.be/ of kom langs in Heusen-Zolder. Samen kunnen we de standaard zetten voor ambachtelijke geleiproducten in de markt.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak