Top 5 strategieën voor effectieve risicopreventie op de werkvloer bij Prevom


1. Risicobewustzijn: de eerste stap naar veiligheid

Hoe creëer je een cultuur waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan veiligheid? Bij Prevom beginnen we met bewustwording. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen, toch? Een werknemer die risico’s kan spotten, is goud waard. We zetten daarom in op opleidingen die het risicobewustzijn binnen jouw organisatie verhogen.

2. Risicoanalyses: Ken je vijand

Wat je niet kent, kan je niet bestrijden. Daar zijn we bij Prevom van overtuigd. Door grondige risicoanalyses te verrichten, stellen we een preventieplan op maat samen. Onze experts duiken in de diepte en leggen zelfs de meest sluimerende gevaren bloot. Zo zijn we al een stap voor op mogelijke ongemakken en incidenten.

 

Wat is de beste tijd om te posten op social media?

Benieuwd wanneer de beste tijd is om te posten op social media? In dit artikel leggen we uit hoe de tijd van de dag, de dag van de week en het soort inhoud invloed heeft op de prestaties van uw social media-berichten.

3. Veiligheidsprotocollen: Een duidelijk spelregelboek

Stel, je hebt de risico’s in kaart gebracht. Wat nu? Protocollen! Heldere, scherp omschreven richtlijnen en procedures waar men niet omheen kan. Bij Prevom werken we samen met jouw team aan veiligheidsprotocollen die werken als een zonnetje. Door iedereen op één lijn te krijgen, wordt veiligheid een fluitje van een cent.

Wat doet Prevom

4. Training en opleiding: Scherp blijven

Een authentieke veiligheidscultuur vereist een voortdurende inzet voor leren en ontwikkeling. Dit is de drijvende kracht achter alles wat we doen bij Prevom. We zijn trots op ons uitgebreide aanbod van trainingen en opleidingen, speciaal ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om brandveiligheid, EHBO of het behalen van een VCA-certificaat, we bieden een scala aan mogelijkheden. Bij Prevom hanteren we het principe: train als een professional, zodat je kunt werken als een held.

bekijk opleidingen

5. Periodieke evaluaties: Meten is weten

Groeit jouw bedrijf ook zo snel? Dat is fantastisch, maar het kan nieuwe risico’s met zich meebrengen. Daarom is het essentieel om periodiek te evalueren. Wat werkt er goed en waar zitten de hiaten? Bij Prevom houden we de vinger aan de pols en sturen we bij waar nodig. Zo blijf je niet alleen veilig, maar ook scherp en innovatief.

technical-theme.jpegSchermafbeelding 2024-04-25 om 14.42.01.pngimage.jpg

Jouw veiligheid, Onze Prioriteit

Prevom staat klaar om je te begeleiden naar een veiliger werkvloer. Van top tot teen uitgerust om risico’s te verkennen, te tackelen en te elimineren voordat ze ook maar een kans krijgen. Klaar voor een samenwerking die je bedrijf naar een hoger niveau tilt?

Top 5 strategieën voor effectieve risicopreventie op de werkvloer – dat is niet zomaar een slogan; het is een belofte die Prevom elke dag waarmaakt. Klinkt dit als muziek in de oren? Zet vandaag nog de stap naar een veiliger morgen en neem contact op met Prevom.

Neem Contact Op met Prevom – jouw partner voor een veilige, risicovrije werkomgeving.

© Prevom BV – De specialist in risicopreventie op de werkvloer. Altijd een stap voor.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak