Top 5 principes voor succesvolle werving en selectie volgens een HR-expert – Een Blik binnen BOEMM


Binnen de wereld van professionele dienstverlening heeft BOEMM, onze dynamische HR-groep, zich een weg gebaand naar de voorhoede van de sector. Onze expertise in succesvolle werving en selectie is wat ons onderscheidt. Maar wat zijn de Top 5 principes voor succesvolle werving en selectie volgens een HR-expert bij BOEMM? 

1. Grondige Kennis van de Sector

Inzicht in de specifieke industrie waarvoor wij werven, is essentieel. Met merken als JobFIXers en White & Moore, dekken we een breed spectrum van sectoren zoals de bouw, financiën en IT. Deze diepgaande kennis stelt ons in staat om niet alleen te voldoen aan de vraag, maar ook om proactief de beste talenten aan te trekken. 

2. Persoonlijke Ontwikkeling en Groei

Bij BOEMM zijn we diep overtuigd van het belang van de ontwikkeling van onze medewerkers. Onze benadering van werving en selectie overstijgt het simpelweg matchen van een cv met een vacature.

We richten ons niet alleen op de ervaring en vaardigheden zoals beschreven op papier, maar kijken verder naar het potentieel voor professionele groei. Dit doen we zowel in het belang van de kandidaat als dat van onze klanten, met het doel om een vruchtbare samenwerking te bevorderen die beide partijen ten goede komt.

Start je carrière bij JobFIXers

3. Innovatieve Wervingsstrategieën

Innovatie is de motor van onze wervingsfilosofie. Van digitale platformen zoals Work Today tot de persoonlijke dienstverlening in meer dan 75 filialen; we blijven pionieren en passen onze strategieën aan de moderne arbeidsmarkt aan.

4. Een Sterk Werkgeversmerk

Uitmuntend werkgeverschap is ons stokpaardje. Met initiatieven die de VN-doelstellingen ondersteunen, laten we zien dat BOEMM niet enkel praat maar ook de daad bij het woord voegt. Onze reputatie als werkgever trekt talent aan en houdt het vast.


5. Lange Termijn Relaties

Top 5 principes voor succesvolle werving en selectie volgens een HR-expert kunnen niet zonder de visie op lange termijn. Wij streven naar duurzame relaties met zowel onze medewerkers als onze klanten.

Deze principes van de Top 5 principes voor succesvolle werving en selectie zijn diep verweven in het DNA van BOEMM en staan garant voor onze groei en succes. Wilt u meer weten of deel uitmaken van onze BOEMM-familie? Neem gerust contact met ons op via fleur.beyens@boemm.eu of bel ons op 0032 9 210 0909. Bezoek onze website op www.boemm.eu voor meer informatie over onze diensten en vacatures.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak