Ongezouten meningen: Echte testimonials over de Ham met Ajuin van topchefs


Als marktleider in de Benelux en vooraanstaande producent van ambachtelijke geleiproducten, heeft Gold Meat de kunst van het charcuterie maken tot in de puntjes geperfectioneerd. De Ham met Ajuin is een van onze paradepaardjes, een product waar we bijzonder trots op zijn. Maar wat vinden topchefs eigenlijk van deze klassieker uit ons assortiment? Hier volgen enkele ongezouten meningen.

Topchef Janine uit Brugge

"In mijn keuken leg ik de lat altijd hoog met ingrediĆ«nten van de beste kwaliteit. De Ham met Ajuin van Gold Meat is daarbij een vaste waarde geworden. Of het nu gaat om een elegante voorgerecht of een stevige lunch, de authentieke smaak en textuur maken elk gerecht af. Het ambachtelijk bereidingsproces en de pure smaken spelen een hoofdrol – zeker een product dat mijn gasten kunnen waarderen. Ik ben fan!"

vito goldmeat

Michelin-sterrenkok Lucas uit Antwerpen

"De Ham met Ajuin van Gold Meat is een toonbeeld van hoe traditioneel vakmanschap en moderne technologie harmonieus kunnen samengaan. Telkens wanneer ik deze ham gebruik, proef ik de rijke historie en de passie waarmee het is gemaakt. Het maakt elk gerecht net iets meer bijzonder."

Chef-kok Emma uit Hasselt

"Een betrouwbaar product is in de horeca goud waard, en de Ham met Ajuin van Gold Meat is precies dat. De consistentie van de kwaliteit en de onmiskenbare smaak zijn wat mijn klanten verwachten als ze bij ons komen eten. Gold Meat's inzet voor duurzaamheid en kwaliteit wordt duidelijk weerspiegeld in hun producten!"


De testimonials spreken boekdelen; de Ham met Ajuin van Gold Meat is niet alleen een geliefd product bij de consument, maar ook bij de culinaire experts. Dit is terug te zien in onze toewijding om producten te maken die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook de hoogste normen van kwaliteit en smaak stellen.

Het is onze missie om de fijnproevers in binnen- en buitenland te blijven verbazen met onze ambachtelijke producten. We investeren voortdurend in innovatie en kwaliteit, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten het beste van het beste te bieden.

Gold Meat zet zich in voor topkwaliteit en duurzaamheid in al haar producten, waarbij de Ham met Ajuin een schitterend voorbeeld is van hoe diep deze waarden in ons bedrijf geworteld zijn.

Proef de Ham met Ajuin zelf en laat ons uw ongezouten mening weten. Bent u benieuwd naar onze producten of heeft u vragen? Contacteer ons via info@goldmeat.be of bel naar +32 13 52 17 04. Bezoek onze website op https://www.goldmeat.be/ voor meer informatie over ons assortiment. Gold Meat, waar traditie en smaak hand in hand gaan.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiƫntere online aanwezigheid.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak