5 Technieken voor het Personaliseren van Interieurs met Custom Print Designs


Interieurdesign is een expressie van persoonlijkheid en creativiteit. Bij Chiyoda Europe begrijpen we dat als geen ander. Daarom delen we 5 top technieken voor het personaliseren van interieurs met custom print designs, gebruikmakend van onze expertise in de productiesector.

1. Statement Walls met Custom Prints

Een muur die een verhaal vertelt? Dat is precies wat een statement wall doet. Door onze geavanceerde rotogravure drukpersen kunnen we breedtes tot 2250 mm aan. Of u nu kiest voor het weelderig patroon van 'Geweven Hout' of de elegante uitstraling van 'Bloem Marmer' uit onze Decor Shop, onze gepersonaliseerde ontwerpen zetten de toon voor een unieke sfeer.

2. Innovatieve Vloerbedekking

De vloer is niet enkel functioneel, maar ook een kans om te imponeren. Chiyoda Europe biedt custom print designs voor vloerbedekking die elke stap in uw ruimte betoverend maken. Van abstracte lijnen tot de natuurlijke schoonheid van 'Varens', onze designs zijn niet alleen fraai maar ook milieubewust.

Schermafbeelding 2024-04-22 om 10.16.00.pngIMG_6508.jpeg20240416_122027.jpegshutterstock_2083343668.jpeg

3. Maatwerk Meubilair

Ja, u leest het goed! Meubilair hoeft niet standaard te zijn. Door onze digitale print- en lasergraveertechnieken kan Chiyoda Europe meubelstukken voorzien van gepersonaliseerde prints. Of het nu gaat om de details van een stoel of de volledige bekleding van een bank, met onze EPYQ & NUANZ collecties brengen we design naar een hoger niveau.

4. Aangepaste Kunst & Wanddecoratie

Kunst spreekt een universele taal en voegt een extra dimensie toe aan elk interieur. Bij ons kunt u terecht voor custom prints die kunnen worden getransformeerd in schitterende kunstwerken of wanddecoraties, perfect afgestemd op uw stijl en omgeving.

CHIYODA EUROPA, Decor Printer in Genk, Belgium

5. Unieke Raambekleding

De finishing touch voor elke kamer? Raambekleding met een persoonlijk tintje. Wij bieden de mogelijkheid om gordijnen, jaloezieën en andere raamdecoraties te voorzien van prachtige print designs. Beschikbaar in diverse maten, passend bij zowel thuis als op kantoor.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Bij Chiyoda Europe staat innovatie centraal. Onze missie is het creëren van sfeervolle interieurs waar onze klanten zich kunnen onderscheiden. Dankzij onze inzet voor duurzaamheid en kwaliteit, gepaard met onze ervaring in de productiesector, zijn wij de ideale partner voor uw personalisatieprojecten. Ontdek onze mogelijkheden in de Decor Shop of neem contact met ons op om te zien hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met 5 technieken voor het personaliseren van interieurs met custom print designs.

Wilt u uw ruimte onderscheiden en personaliseren met custom print designs? Bezoek onze website https://chiyoda.be/, of neem direct contact op via info@chiyoda.be of +32 89 61 07 11.

Image description

Wat is de beste tijd om te posten op social media?

Benieuwd wanneer de beste tijd is om te posten op social media? In dit artikel leggen we uit hoe de tijd van de dag, de dag van de week en het soort inhoud invloed heeft op de prestaties van uw social media-berichten.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak