In 5 stappen naar de perfecte teambuilding: karting en catering gecombineerd


Teambuilding activiteiten staan centraal in de ontwikkeling van sterke bedrijfsculturen. Bij Brussels Kart hebben we dat goed begrepen. Met onze indoor en outdoor kartbanen en voortreffelijke cateringdiensten, leveren we een unieke totaalervaring. Maar hoe creëer je nu de perfecte teambuilding? Volg deze 5 stappen om met karting en catering een event te organiseren dat nog lang zal nazinderen in je organisatie.

Stap 1: Stel een team samen met een need for speed

Teambuilding begint bij de mensen. Verzamel een groep collega's die klaar zijn om hun adrenalinepeil de hoogte in te jagen. Bij Brussels Kart vind je voor elk niveau wel een passende uitdaging. En geen zorgen – een Brussels Kart licentie kaart is eenvoudig te verkrijgen en zorgt voor een vlottere organisatie.

Brussels Kart Indoor Track 2023 - 41.560 sec

Stap 2: Kies het juiste circuit

Of het nu gaat om bruisende junioren of competitieve volwassenen, wij hebben een aanbod op maat. Bied je team de kans om in onze SODI Karts te springen en laat ze de sensatie van de race ervaren. Voor grotere groepen kan er zelfs exclusiviteit van het circuit voorzien worden.

Stap 3: Ga voor culinaire verwennerij

Na het racen is het tijd om de innerlijke mens te versterken. Onze Brasserie à la Kart staat garant voor culinaire genoegens die iedereen kunnen bekoren. Of het nu gaat om een lichte lunch of een uitgebreid diner, onze menu's zijn samengesteld om te voldoen aan de individuele behoeften van elke gast.

 

Brasserie A La Kart

Reserveer hier een tafel op ons prachtig terras. Geniet van een frisse drink of een heerlijke maaltijd met vrienden, collegas of famillie. Ontdek ons volledig aanbod online.

Stap 4: Bespreek details en wensen met het team van Brussels Kart

Communicatie is key. Ons professionele team staat steeds klaar om de teambuilding tot in de puntjes te regelen. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en zorgen voor een naadloze integratie van karting en catering gecombineerd.

Stap 5: Geniet van het samenzijn en bouw aan die teamspirit

Uiteindelijk komt het allemaal neer op het genieten van de ervaring. Bij Brussels Kart draait het niet alleen om de race zelf, maar ook om het opbouwen van relaties en het versterken van de teambanden.

Sluit de dag af met een vliegende start

Voor de durvers onder ons bieden we ook The Sky Experience aan, een helikoptervlucht die de teambuilding een extra dimensie geeft. Ervaar de regio vanuit een ander perspectief en geef je team een onvergetelijke herinnering.

boek nu een vlucht

In 5 stappen naar de perfecte teambuilding: karting en catering gecombineerd - bij Brussels Kart is het meer dan een event, het is een belevenis die de teamgeest echt doet opleven. Geïnteresseerd in het organiseren van een evenement dat de standaard vergaderervaring ver overstijgt? Neem contact met ons op via mail@brusselskart.be of +32 2 467 28 00 en laat ons samen aan die pole position timmeren!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak