Van heftruck naar AGV: de complete gids voor automatisering


In de snel evoluerende wereld van transport en logistiek, is de overstap van traditionele heftrucks naar Automatisch Geleide Voertuigen (AGV's) een ware gamechanger. Bij Movanis, specialist in de automatisering van intern transport, zetten wij deze revolutie kracht bij. Maar wat betekent de implementatie van AGV's nu precies voor uw bedrijf?

Betreed het tijdperk van efficiëntie met AGV's

Stelt u zich eens voor dat uw heftruckactiviteiten soepeler, sneller en veiliger verlopen, zonder dat een operator achter het stuur zit. Dát is de realiteit met de AGV's van Movanis. Onze AGV's werken onvermoeibaar door, dag en nacht, en brengen uw logistiek naar een hoger niveau van automatisering.

Van heftruck naar AGV: de transformatie ontrafeld

Een AGV, ontworpen door Movanis, is niet zomaar een voertuig; het is een intelligent, zelfstandig systeem uitgerust met geavanceerde technologie zoals lasernavigatie en GPS. Daarnaast zorgen veiligheidsfeatures zoals automatische palletdetectie en obstakelvermijdings-technologie voor een veilige werkomgeving. Het hart van onze AGV's wordt gevormd door onze zelfontwikkelde lithium-ionbatterijpakketten, die in slechts 12 minuten kunnen worden opgeladen, waardoor uw logistieke processen nooit stilvallen.

Waarom kiezen voor AGV's van Movanis?

Onze AGV's zijn het resultaat van jarenlange onderzoek en ontwikkeling in de logistieke automatisering. Wij geloven dat onze slimme bestuurderloze systemen zich aan uw fabrieksomgeving moeten aanpassen en niet andersom. Betrouwbaarheid, prestaties en flexibiliteit zijn niet alleen onze kernwaarden; ze zijn ingebouwd in elk voertuig dat we maken.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Van heftruck naar AGV: de complete gids voor automatisering met Movanis

  1. Analyse en overleg: Wij beginnen met een grondige analyse van uw logistieke processen en bespreken samen de beste automatiseringsoplossingen voor uw specifieke situatie.
  2. Ontwerp en aanpassing: Onze deskundige ingenieurs ontwikkelen een plan om uw bestaande voertuigen om te bouwen tot geavanceerde AGV's die perfect passen binnen uw bedrijfsvoering.
  3. Installatie en integratie: We zorgen voor een soepele transitie van heftrucks naar AGV's met minimale verstoring van uw dagelijkse operatie.
  4. Training en support: Ons team biedt uitgebreide training en after-sales support, zodat u het maximale uit uw nieuwe AGV's kunt halen.

Van heftruck naar AGV: de complete gids voor automatisering is niet alleen een mantra bij Movanis, het is ook een belofte naar efficiëntie, kostenbesparing, en veiligheid.

Hebt u interesse om de stap naar geautomatiseerde logistiek te zetten met de AGV-oplossingen van Movanis? Neem contact met ons op via info@movanis.be, bel ons op +32 (0)11 71 10 70, of bezoek ons aan de Mijnwerkerslaan 14, 3550 Heusden-Zolder. Ontdek hoe wij uw heftrucks kunnen transformeren in de intelligente AGV's van de toekomst.

contacteer ons

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak