Swing de Lente in met de 2440 Big Band - Funk, Funky, Funkiest!


Het is tijd om die winterblues van je af te schudden en de lente swingend in te gaan! De 2440 Big Band, bekend als de oudste nog actieve bigband van België, staat klaar om op zaterdag 16 maart in de Schouwburg een avond te vullen met hun meest groovy en funky nummers. Van 20u15 tot 22u30 nemen ze je mee op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten.

Funky Grooves en Sprankelende Swing

Verwacht meer dan je standaard swingnummers; deze heren en dames weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Met hits zoals "Superstition", "Strasbourg-St-Denis" en "The chicken", is het onmogelijk stil te blijven zitten. Stel je voor: strakke blazers, swingende ritmes en die onmiskenbare bass grooves die jouw avond onvergetelijk maken.

Een Repertoire van Legendes

Voor de muziekkenner zijn nummers als "Talkin' loud" en "Morning Dance" natuurlijk geen onbekenden. En als de titels je niets zeggen, dan zullen de namen Stevie Wonder, Spyro Gyra, Incognito en Weather Report dat zeker wel doen. Deze iconen van de funk en jazz hebben de nummers gecreëerd die de 2440 Big Band deze avond ten gehore zal brengen.

Dubbele Dosis Gasttalent

Alsof de bigband-sound op zich al niet genoeg is, tilde de 2440 Big Band deze show naar een hoger niveau door twee bijzondere gasten uit te nodigen. Carl Calamar, de charismatische zanger/gitarist bekend van Cinderman, Bad Influence en Wizards of Ooze, zal zijn stem lenen voor enkele nummers om de avond extra speciaal te maken. En funk is niet compleet zonder een diepe, doordringende basgitaar, wat perfect past in het straatje van Roman Korolik. Deze basvirtuoos, bekend van zijn werk met het Ben Vanderweyden Quartet en Pierre Anckaert Trio, zal de lage tonen voor zijn rekening nemen.

Een Avond om niet te Missen

Kortom, als je een avond vol levendige jazz, hete funk en meeslepende grooves wilt ervaren, mag je "Singin' Swingin' Spring - Funk, Funky, Funkiest!" niet missen. Wees er snel bij en reserveer je plek voor deze unieke muzikale ervaring. Zet je zintuigen schrap voor een avond waar ritme koning is, en de grooves koningin. Tot dan!

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van De Werft. Mis deze kans niet om de levendige kracht van live muziek te ervaren, gebracht door lokale legendes en speciale gastsolisten. Swing into Spring! 🎷🎤🎶

Image description

Singin' Swingin' Spring - Funk, Funky, Funkiest! — 2440 Big Band

De 2440 Big Band brengt een spetterende liveshow met funky, groovy nummers.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak