Beleef een onvergetelijke vakantie met "All-in" in de Schouwburg


Vrijdag 15 maart staat er iets bijzonders op het programma in de Schouwburg van De Werft. Een avond gevuld met humor, herkenbare vakantieperikelen en vriendschap. "All-in", een theaterstuk dat u meeneemt op de vakantie van twee bevriende collega's en hun vrouwen, staat garant voor een avond vol lachwekkende momenten.

Ontmoet Dirk, George, Wendy en Leen

Dirk en George zijn niet alleen collega's bij het bedrijf Belgapro, maar ook goede vrienden. Ze worden gezien als de sfeermakers van de facturatieafdeling en deze keer breiden ze hun gezelligheid uit buiten de werkplek. Samen met hun partners Wendy en Leen, vertrekken ze naar een All-in resort voor een welverdiende vakantie. Maar wat als een zorgeloze trip begint, ontvouwt zich tot een reeks gedenkwaardige gebeurtenissen die niemand had kunnen voorzien.

Een avond vol verwikkelingen

De voorstelling "All-in" belooft een avond te zijn gevuld met humoristische situaties die iedereen die ooit een pakketvakantie heeft geboekt zal herkennen. Het is een kijkje in het leven van vier personen die hun vriendschap op een andere manier gaan beleven wanneer ze uit hun dagelijkse routine zijn gehaald.

Getalenteerde cast

De rolverdeling van "All-in" telt enkele bekende namen. Sofie Vervloet, Dominique Mondelaers, Inge Vos en Marc Van Braeckel brengen het verhaal tot leven met hun indrukwekkend acteertalent. Deze acteurs zullen u meenemen op een vakantie die u niet snel zult vergeten en die u zeker zal doen lachen.

Mis het niet

Of u nu op zoek bent naar een gezellig avondje uit of een liefhebber bent van theater, "All-in" is een voorstelling die u niet mag missen. Noteer de datum:

  • Vrijdag 15 maart
  • Aanvang: 20u15
  • Einde: 21u45

Geniet van een geweldige avond theater voor een standaardprijs van €16. Als u de vroegboekkorting niet wilt missen, kunt u uw kaarten nu krijgen voor slechts €14.

Boek nu uw kaarten

Wees er snel bij, want de kaarten voor deze unieke theaterervaring vliegen de deur uit. Reserveer uw plekken hier en maak deel uit van het publiek dat deze vakantie samen met Dirk, George, Wendy en Leen zal beleven.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met De Werft, uw ankerpunt voor culturele belevingen in Geel.

 

All-in — Jimmenas

Dirk en George gaan samen met hun vrouwen op vakantie naar een All-in resort. Het wordt een memorabele vakantie!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak