Tips voor het onderhoud van dakgoten en afvoersystemen


Zeg nou zelf, dakgoten reinigen staat waarschijnlijk niet bovenaan je lijstje van leuke klusjes. Toch is het een essentieel onderdeel van het onderhoud van je huis. Bij Aquaplan weten we als geen ander hoe belangrijk het is om dakgoten en afvoersystemen in topvorm te houden. Waarom, vraag je? Nou, verstoppingen kunnen leiden tot waterschade en die willen we natuurlijk voorkomen!

Tips voor het onderhoud van dakgoten - Waar Begin Je?

Eens per jaar de ladder op om de dakgoten te inspecteren en te reinigen kan een hoop ellende voorkomen. Het lijkt een droge bedoening, maar vochtproblemen zijn een stuk lastiger te tackelen!

Stap 1: Veiligheid Eerst

Zorg dat de ladder stabiel staat. Bij Aquaplan begrijpen we het klusleven en bieden we producten die je klus niet alleen makkelijker maken, maar ook veiliger.

Stap 2: Aan De Slag

Haal bladeren, takjes en ander vuil uit je dakgoot. Een handschepje of een speciale dakgootschoonmaker kan hierbij helpen. Weet je dat bij Aquaplan we allerlei handige tools hebben om je hierbij te assisteren?

Stap 3: Doorspoelen maar!

Als de dakgoot vrij is van troep, is het tijd om de boel door te spoelen. Met een tuinslang ga je alle hoekjes en kiertjes langs. Zo zie je gelijk of het water goed wegloopt en of er geen lekkages zijn.

Heb je een verstopping die niet zomaar wegspoeld? Met de Aquaplan producten ligt de oplossing binnen handbereik.

 

Verstopping van hemelafvoeren | Aquaplan Nederland

Een verstopte dakafvoer dien je altijd aan te pakken. Je kan je dakgoot uitspuiten, maar belangrijker is om problemen te voorkomen.

Preventie: Beter Voorkomen dan Genezen

Wist je dat je met het juiste preventieve onderhoud heel wat kopzorgen vermijdt?

Tips voor het onderhoud van dakgoten en afvoersystemen: plaats bladvangers of gootbeschermers. Zo blijven bladeren en ander vuil niet in de goot liggen. En mocht je denken, dat klinkt als een investering – reken maar dat het je op lange termijn kosten bespaart!

Aquaplan: Jouw Partner in Onderhoud

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom bieden we niet alleen producten aan, maar geven we je ook stap-voor-stap instructies en persoonlijk advies. Met onze doe-het-zelfproducten en deskundige hulp zorgen we dat je klus geklaard wordt en je dakgoot langer meegaat.

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiƫntere online aanwezigheid.

ONTDEK MEER

 

Bezoek onze website op Aquaplan voor meer informatie, vraag persoonlijk advies via info@aquaplan.com of bel ons op +32 3 248 30 00.

Onthoud goed: regular maintenance keeps the rainwater at bay! Nu al zin in die dakgootklus? Met Aquaplan is het zo gepiept.

Image description

Dakreparatie uitvoeren? Ontdek de oplossingen van Aquaplan Nederland

Dakreparatie pasta, afdichtingstape en meer om barsten, scheuren en blazen te herstellen of waterdicht te maken. ✅Eenvoudig aan te brengen

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak