Levenslang leren in de praktijk: De impact van opleidingsinitiatieven bij Beneens


Bij Beneens Bouw & Interieur, een autoriteit in de bouwsector, begrijpen we dat de bouwwereld continu in beweging is. Daarom zetten we volop in op levenslang leren in de praktijk en onderscheiden we ons door onze toewijding aan permanente opleiding. Maar welk verschil maakt dit in realiteit bij Beneens?

De Catalysator voor Groei

Levenslang leren is bij ons geen loze belofte maar een concrete strategie. De impact van opleidingsinitiatieven bij Beneens uit zich in werknemers die niet alleen vaardigheden aanscherpen, maar ook innoveren en excelleren. Bevlogenheid bij ons personeel levert projecten op waar vakmanschap en toekomstvisie hand in hand gaan. Hoe we dat exact doen?

Bedrijfsfilm Bouwbedrijf Beneens

Permanente Ontwikkeling

Bij Beneens Bouw & Interieur wordt elk teamlid gestimuleerd om kennis en vaardigheden uit te breiden. Dit betekent dat onze vakmensen steeds op de hoogte zijn van de nieuwste bouwtechnieken, duurzame materialen en innovatieve bouwmethodes zoals CLT-houtbouw.

1710756382731.pngimg_1918.jpeg

Is er dan een tastbaar resultaat? Absoluut! Levenslang leren in de praktijk bij Beneens heeft geresulteerd in aanzienlijke verbeteringen in productiviteit en kwaliteit van ons werk.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiƫntere online aanwezigheid.

Tot Slot

Levenslang leren in de praktijk brengt dus een significante impact met zich mee, vooral bij een vooruitstrevend bedrijf als Beneens. Het zorgt voor een constante stroom van kennis en innovatie die nodig is om toekomstbestendig te blijven. Hebben deze initiatieven onze klanten iets te bieden? Zonder twijfel! Ze zijn de drijfveer achter elke duurzame en kwalitatief hoogstaande realisatie die we uit onze bouwhoed toveren.

 

Wij zoeken een commerciƫle online redacteur (m/v) | Limburg | Genk

We zijn een snel groeiend bedrijf, dus de kans is groot dat we op korte termijn weer versterking van ons team zoeken. Je kan altijd spontaan...

Voor meer informatie over onze projecten en opleidingsinitiatieven, neem gerust contact met ons op via info@beneens.be of bel ons op 014.26.70.26. Ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan uw project met de zekerheid van een innovatieve en deskundige partner aan uw zijde.

solliciteer hier

Image description

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak