Levenslang leren: hoe ATF bijdraagt aan de ontwikkeling van haar team


Een bloeiende onderneming staat nooit stil, en dat geldt zeker voor ATF. Levenslang leren is geen buzzword bij ons, maar een fundamentele pijler die hoog in het vaandel wordt gedragen. Het is de motor achter de persoonlijke en professionele groei van elk ATF-teamlid. Maar, hoe ziet dat er precies uit?

Een cultuur van constante groei

Bij ATF zijn we ervan overtuigd dat onze werknemers constant blijven leren. Levenslang leren is cruciaal voor de groei van onze teamleden. Door middel van regelmatige bijscholing en actuele opleidingen, waaronder veiligheidsprocedures en vakspecifieke trainingen gerelateerd aan wegenbouw, bouwen we aan een robuust team dat voortdurend op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en technieken.

ATF - De Juiste Weg! Are Five Volvos Better

Veiligheid op de eerste plaats

Veiligheid is cruciaal in de bouwsector. Daarom organiseren wij opleidingen die onze werknemers niet alleen leren omgaan met risico's, maar die ook de veiligheid op de werkplek verhogen. Dit resulteert niet alleen in minder ongevallen, maar ook in een verhoogd gevoel van zekerheid onder ons team.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Dit evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden. Deelnemers krijgen de kans om te leren van UP-TO-DATE WebDesign en inzichten te verwerven in hoe AI kan bijdragen aan effectievere en efficiëntere online aanwezigheid.

Kwaliteitsbewaking door externe auditeurs

Regelmatig komt er een externe auditeur langs om onze opleidingen bij te wonen. Hun kritische blik verzekert dat de kwaliteit van onze scholing top blijft. Deze transparantie draagt bij aan de professionalisering van onze werknemers en de kwaliteit van ons werk.

 

Vacature Ervaren B2B Sales | Regio Limburg, VL-brabant, Kempen en Antwerpen

Ben jij de verkoper / verkoopster die wij zoeken voor onze regio's Limburg, Vlaams-Brabant, Kempen en Antwerpen?  Bij UP-TO-DATE WebDesign z...

Certificering als springplank

Levenslang leren binnen ATF stopt niet bij het opdoen van kennis. Onze werknemers worden ook gestimuleerd om de hoogste certificaten in hun vakgebied te behalen. Deze certificeringen zijn immers het toonbeeld van vakmanschap en expertise en bevestigen onze reputatie als vooraanstaand bouwbedrijf.


ATF als springplank voor jouw carrière

Sta je te popelen om deel uit te maken van een team waar ontwikkeling centraal staat? Bij ATF is er geen gebrek aan kansen. Inderdaad, bij ons kan je jouw capaciteiten ontplooien, ondersteund door een organisatie die jouw leergierigheid waardeert.

img_8058.jpegimg_1918.jpegimg_6517-bewerkt.jpeg

Benieuwd hoe ATF jouw carrière een boost kan geven? Ontdek het door contact met ons op te nemen of neem een kijkje op onze website.

Levenslang leren: het is niet enkel een investering in jezelf, maar ook in de toekomst van ATF en de kwaliteit die we samen leveren. Samen bouwen we aan wegen, maar ook aan jouw persoonlijke weg naar succes!

Image description

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak