De Ultieme Gids voor het Kopen van je Eerste Huis in Hasselt


Als je van plan bent om binnenkort je eerste woning in Hasselt aan te kopen, is het begrijpelijk dat je je misschien een beetje overweldigd voelt. Er is zoveel te bedenken en te overwegen - het kan ontmoedigend zijn.

Daarom heeft Boes & Boes deze ultieme gids samengesteld om je door het proces te begeleiden. We willen je helpen elke stap op de weg naar jouw droomwoning met vertrouwen te nemen.

1. Bepaal je budget

Voordat je naar huizen begint te kijken, is het belangrijk om eerst je budget te bepalen. Bekijk je financiƫle situatie, houd rekening met je maandelijkse inkomsten en uitgaven, en bepaal hoeveel je comfortabel kunt uitgeven aan een hypotheekbetaling.

1711358719213.pngshutterstock_411972601.jpeg

2. Begin met zoeken

Nu je weet wat je je kunt veroorloven, is het tijd om te beginnen met zoeken. Maak gebruik van onze zoekopdracht voor woningen om alle beschikbare woningen in Hasselt te zien die binnen jouw budget passen.

3. Plan Bezichtigingen

Als je eenmaal een aantal huizen hebt gevonden die je interessant vindt, is de volgende stap het plannen van bezichtigingen. Dit geeft je de kans om de woning in het echt te zien en een gevoel te krijgen voor de buurt.


4. Doe een bod

Als je de perfecte woning hebt gevonden, is het tijd om een bod te doen. Ons team van BIV-erkende makelaars kan je hierbij begeleiden.

5. Woninginspectie en juridische controles

Nadat je bod is aanvaard, is het belangrijk om een woninginspectie te laten uitvoeren en de juridische aspecten te laten controleren. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen onverwachte problemen zijn met de woning.

6. Sluit de koop af

Zodra alle inspecties en controles zijn voltooid en er geen problemen zijn, kun je de koop afsluiten. Gefeliciteerd, je hebt nu je eerste huis in Hasselt gekocht!

Bij Boes & Boes combineren we passie voor vastgoed met de missie om jouw droomhuis te vinden. We bieden een persoonlijke service, begeleiden je stap voor stap door het koopproces en zorgen ervoor dat je met vertrouwen je nieuwe thuis kunt betrekken. Contacteer ons vandaag nog op +32 11 23 26 04 of info@boesenboes.be voor hulp bij je zoektocht naar je eerste huis in Hasselt.

meer info

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak