Waarom kiezen voor een warmtepompboiler van 270 liter?


Installateurs hebben een uitdagende taak; zij dienen niet alleen de juiste installaties te adviseren en plaatsen, maar ook te voldoen aan de steeds toenemende eisen rond energiezuinigheid en duurzaamheid. Een product dat aan deze criteria voldoet en daarom sterk aan te raden is aan klanten, is de warmtepompboiler van 270 liter, zoals de Vaillant aroSTOR VWL B 270/5. Hier zijn de redenen waarom:

Efficiënte Werking

De Vaillant aroSTOR VWL B 270/5 maakt gebruik van geavanceerde technologie om efficiënt warm water te produceren. Met een Coëfficiënt Of Performance (COP) van 3.19 haalt deze warmtepompboiler warmte uit de lucht en zet dit om in verwarmd water. Dit betekent dat voor elke gebruikte kilowatt aan energie, de boiler meer dan drie keer zoveel warmte kan produceren – een significante besparing op energiekosten.

aroSTOR - warmtepomp voor sanitair warm water (200 en 270 liter)

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Deze warmtepompboiler is bijzonder milieuvriendelijk, omdat hij gebruikmaakt van R290, een natuurlijk koelmiddel met een lage Global Warming Potential (GWP). Daarnaast is het apparaat PV-ready, waardoor het kan worden geïntegreerd met fotovoltaïsche systemen voor nog meer energiebesparingen.

1709739196026.png

Veelzijdige Installatieopties

De aroSTOR VWL B 270/5 kan afhankelijk of onafhankelijk van de binnenlucht werken, met de mogelijkheid om externe lucht aan te voeren. Dit geeft installateurs de flexibiliteit om de boiler te plaatsen op de meest geschikte locatie voor de specifieke behoeften van de klant.

Gebruiksvriendelijkheid

Met het ingebouwde besturingssysteem en de digitale display biedt dit apparaat gebruikers de mogelijkheid om moeiteloos door verschillende werkingsmodi te navigeren en diverse aanpassingen te maken. Gebruikers kunnen specifieke verwarmingsschema's instellen, de interface in hun voorkeurstaal aanpassen, een vakantiemodus selecteren voor energiebesparing tijdens afwezigheid, de boostfunctie activeren voor snelle verwarming wanneer nodig, en nog veel meer opties verkennen. Deze uitgebreide functionaliteit verhoogt het comfortniveau en vergemakkelijkt de bediening voor de klant, waardoor een naadloze en gepersonaliseerde ervaring wordt geboden.

 

Is een ventilatiesysteem verplicht bij het vervangen van je ramen?

Ontdek hoe je kunt genieten van een zorgeloze renovatie met onze handige gids over het vervangen van ramen en de beste ventilatiesystemen. Leer alles over de ventilatienormen en ontdek de verschillende soorten raamroosters voor een frisse en gezonde buitenlucht in huis. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen!

Lange Levensduur en Garantie

De roestvrijstalen waterreservoir biedt niet alleen een lange levensduur, maar Vaillant biedt ook een garantie van 5 jaar op de tank en 2 jaar op de gehele unit. Installateurs kunnen daarmee de betrouwbaarheid van hun werk garanderen en klanten geruststellen met betrekking tot hun investering.


Ondersteuning en Documentatie

Vaillant biedt uitgebreide ondersteuning en documentatie voor installateurs, inclusief een technische fiche en installatiehandleiding. Deze documenten bieden waardevolle informatie voor een correcte installatie en onderhoud van de warmtepompboilers.

bekijk product

Voor installatieprofessionals die hun klanten een betrouwbare, energiezuinige en toekomstbestendige oplossing willen bieden, is de Vaillant aroSTOR VWL B 270/5 een uitstekende keuze. Met deze warmtepompboiler kunt u niet alleen voldoen aan de huidige marktbehoeften maar ook een bijdrage leveren aan een groenere toekomst.

Wilt u meer weten over de Vaillant aroSTOR VWL B 270/5 of heeft u hulp nodig bij de installatie? Neem dan contact op met Varey BV door te bellen naar 011 73 43 41 of te mailen naar info@varey.be. Ons deskundig team staat klaar om u te ondersteunen met advies en service.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak