Profiteer van een gratis kookworkshop met Miele


Bij Elektro Lefevre stellen we kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Daarom hebben we samen met Miele, een bekend merk in huishoudelijke apparaten, een bijzondere actie voor u.

Wanneer u een DGC PRO model stoomoven koopt, krijgt u een gratis kookworkshop van Miele cadeau. Deze workshop, die normaal gesproken betaald is, geeft u de kans om de fijne kneepjes van het koken met een Miele stoomoven te leren. Zo haalt u het maximale uit uw nieuwe aankoop. De workshop kan online worden geboekt met een kortingscode die u bij aankoop ontvangt.

De code is geldig voor één persoon, maar u heeft de mogelijkheid om tegen betaling een extra plaats te boeken. Zo kunt u, indien gewenst, deze unieke ervaring met een vriend, familielid of partner delen.

Deze actie is een geweldige kans om uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen en alles te leren over de veelzijdigheid van uw nieuwe Miele stoomoven.

Mis deze kans niet! Kom naar onze ruime showroom in Tienen en laat u adviseren door ons deskundige team. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte Miele stoomoven die past bij uw wensen en behoeften.

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op via telefoon: +32 (0)16 82 32 68 of e-mail: info@elektro-lefevre.be

Profiteer nu van deze actie en ontdek de wereld van het koken op een geheel nieuwe manier met Miele en Elektro Lefevre!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak