Dompel je onder in de natuur: de voordelen van Shinrin Yoku


Vanuit de drukte van ons dagelijks leven vergeten we vaak de rust en vrede die de natuur ons kan bieden. Bij Chowa brengen we je dichter bij de natuur door middel van Shinrin Yoku, ook wel bekend als bosbaden.

Shinrin Yoku is een Japanse praktijk die letterlijk "baden in het bos" betekent. Het concept is eenvoudig: je spendeert tijd in de natuur en dompelt je zintuigen onder in de ervaring van het bos. Het is een meditatieve wandeling, waarbij je op een rustig tempo, zonder doel of tijdsdruk, de natuur in je opneemt.

image.jpgSchermafbeelding 2024-02-13 om 12.36.51.pngSchermafbeelding 2024-02-12 om 14.33.23.png

De voordelen van Shinrin Yoku zijn talrijk. Studies hebben aangetoond dat het regelmatig doorbrengen van tijd in de natuur positieve effecten heeft op je bloeddruk, hart- en vaatgezondheid, stressniveau, concentratie, geheugen, energie, immuunsysteem en bloedsuikerspiegel. Het kan je helpen om beter te slapen, je stemming te verhogen en zelfs je creativiteit te stimuleren. Kortom, het is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk pad naar gezondheid en welzijn.

Bij Chowa bieden we Shinrin Yoku sessies aan, geleid door Didier, een gecertificeerde Shinrin Yoku gids met een diepe passie voor mindfulness en natuur. Of je nu nieuw bent in de wereld van bosbaden, of al ervaring hebt, we stellen onze sessies af op jouw individuele behoeften en ervaringsniveau.

Image description

11 nov | Opendeurdag: Ontdek & proef Boutique Wine | "Boutique Wine" Wijnhandel - Hasselt

11 nov | Opendeurdag: Ontdek & proef Boutique Wine

Dus waarom neem je niet even een pauze van de drukte en kom je de rust en de helende kracht van de natuur ervaren? Neem contact met ons op via info@chowa.be om je Shinrin Yoku sessie te boeken.

 

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak