Het Verhaal Achter Rosé Demuerte: Een Eerlijke Blik op Spaanse Zomerwijnen


Hallo wijnliefhebbers! Vandaag richten we de schijnwerpers op een van onze favorieten bij Boutique Wine: de Rosé Demuerte. Dit is niet zomaar een rosé die je koud schenkt op een zomerse dag; het is een verhaal van traditie met een moderne twist.

De Spaanse Zomer in een Glas

Als je aan Spanje denkt, denk je aan zon, gezelligheid en natuurlijk aan heerlijke wijnen. De Rosé Demuerte vat dit allemaal samen in één glas. Het is een frisse, toegankelijke wijn die perfect past bij die ontspannen zomeravonden of als verfrissing op een warme middag.

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

 

Modern maar Met Respect voor Traditie

Rosé Demuerte combineert traditionele Spaanse druivensoorten met geavanceerde wijnmaaktechnieken. Dit levert een rosé op die zowel fris en fruitig is als voldoende distinctief om zich te onderscheiden. De wijn kenmerkt zich door een diepe, uitnodigende roze kleur die je direct verleidt tot het nemen van een slok. Met een perfecte balans tussen traditie en innovatie, biedt deze rosé een unieke smaakervaring.

Wat Proef Je Precies?

Neem een slok en je merkt eerst de mix van sappige rode bessen en een lichte citrusfrisheid op. De Rosé Demuerte is mooi in balans - niet te zoet, niet te droog - precies goed voor die uiteenlopende smaakvoorkeuren van ons allemaal. Het is een wijn die je makkelijk meeneemt naar een picknick of barbecue, maar die ook niet misstaat bij een serieuzer diner.

 

11 nov | Opendeurdag: Ontdek & proef Boutique Wine | "Boutique Wine" Wijnhandel - Hasselt

11 nov | Opendeurdag: Ontdek & proef Boutique Wine

Van Druif tot Fles

Onze Rosé Demuerte wordt met zorg gemaakt. De druiven worden op precies het juiste moment geplukt om hun frisheid te bewaren. Dit zorgt ervoor dat de wijn zijn kenmerkende smaakprofiel krijgt: levendig, fruitig en heerlijk verfrissend.

schrijf je in

Probeer 'm Zelf

We nodigen je van harte uit om de Rosé Demuerte zelf te komen proeven. Of je nu veel van wijnen weet of dat je gewoon nieuwsgierig bent, deze rosé is de perfecte aanleiding om meer te ontdekken over Spaanse wijnen. Scoor een flesje in onze online winkel of kom langs bij een van onze tastings.

Schermafbeelding 2024-02-13 om 12.36.51.pngSchermafbeelding 2024-02-12 om 14.33.23.pngSchermafbeelding 2024-02-12 om 11.47.30.png

We delen bij Boutique Wine niet alleen onze wijn, maar ook onze passie en kennis. Voor meer informatie over wat we te bieden hebben, van wijnproeverijen tot uitgebreide cursussen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Boutique Wine - Site Intro | apr 2023

Proost en geniet van je eigen stukje Spaanse zomer!

Image description

Rosé | "Boutique Wine" Wijnhandel - Hasselt

We delen deze passie dan ook graag met anderen, niet alleen door de beste Spaanse wijnen aan te beiden, maar ook door diners, tastings en wijnlessen te organiseren.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak