Van GWW tot Innovatieve projecten: Janssen Group schittert op Batibouw!


Als steunpilaar in de bouwsector laat de Janssen Group weer van zich horen op de Batibouw beurs. Van 22 februari om 10:00 uur 's morgens tot 23 februari om 8:00 uur 's avonds, presenteert deze dynamische onderneming haar veelzijdige diensten in hal twee, stand nummer 123. Maar wat maakt deze editie voor Janssen Group zo bijzonder?

Janssen Group: Een Synoniem voor Innovatie op Batibouw

De Janssen Group is méér dan alleen een naam; het is een belichaming van bijna 60 jaar vakmanschap in grond-, weg- en waterbouw (GWW), gecombineerd met een vooruitstrevende blik op de toekomst. Of het nu gaat om de verhuur van materieel of het realiseren van complexe milieuprojecten, dit familiebedrijf uit Maastricht weet haar partners telkens weer te verbazen met innovatieve en duurzame oplossingen.

Bent u klaar om te netwerken met de Janssen Group?

Bij onze stand draait het niet alleen om het tentoonstellen van onze capaciteiten. Wij organiseren ook een netwerkevent waar huidige én toekomstige partners de kans krijgen om dieper in te gaan op de materie. Heeft u al eens nagedacht over hoe GWW-techniek uw project kan verrijken?

Maak kennis met de toekomst van GWW bij Janssen Group

Wij staan niet zomaar op Batibouw; we willen écht het verschil maken. Van GWW tot Innovatieve projecten: Janssen Group schittert op Batibouw! Ziet u ons al staan? Wacht dan niet langer en plan een bezoek aan onze stand. Wie weet welke deuren wij voor u kunnen openen binnen de wereld van de bouwinnovatie.

Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via:

  • E-mail: info@janssen-group.com
  • Telefoon: +31 43 363 11 80
  • Adres: Ankerkade 14, 6222 NM Maastricht

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op Batibouw!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak