Uw restaurant HACCP-Proof met eenvoudige stappen: Een Leidraad van ION Hygiëne Systemen


In de horeca is hygiëne geen bijzaak, het is de hoofdzaak! Uw klanten verwachten niet alleen heerlijk eten, maar ook een veilige omgeving. Dat betekent dat uw restaurant HACCP-proof moet zijn. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit klinkt als muziek in de oren, in plaats van een alarmbel? Geen zorgen! ION Hygiëne Systemen, de expert in hygiënische totaaloplossingen, biedt u een stappenplan aan om uw restaurant HACCP-proof te maken. Laten we duiken in een wereld waar hygiëne en gemak hand in hand gaan!

ION Hygiënesystemen: Gojo dispensers

Stap 1: Ken Uw HACCP Grondig

Weet u precies waar HACCP voor staat? Het is de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dit risk management systeem identificeert specifieke gevaren en maatregelen ter voorkoming van voedselvergiftiging. Maar bent u bekend met de zeven principes ervan? Onderzoek dit grondig en leg een stevige basis voor uw hygiëne protocol.

Stap 2: Training en Begeleiding

ION Hygiëne Systemen levert meer dan alleen hoogwaardige producten; wij bieden ook essentiële trainingen. Het is cruciaal voor het succes van uw restaurant om te zorgen dat uw personeel grondig opgeleid is en volledig bekend is met de schoonmaakprotocollen. Uw team staat centraal bij het HACCP-proof maken van uw etablissement. Investeer in hun kennis en vaardigheden. Een goed geïnformeerd en getraind team kan daadwerkelijk het verschil maken en zorgt voor een veilige, hygiënische werkomgeving die aan alle normen voldoet.

 

Phishing Waarschuwing: bericht in naam van FOD Economie doet opnieuw de ronde

Meerdere klanten melden dat een phishing bericht die zogezegd van de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie komt, doet opnieuw de ronde. D...

Stap 3: De Juiste Producten en Systemen

Kies voor producten die niet alleen effectief zijn maar ook duurzame en ecologische voordelen bieden. Van onze Reflex mopsystemen tot aan onze Q-wax producten, ze zijn allemaal ontworpen om uw restaurant HACCP-proof te maken op een milieuvriendelijke manier.

Stap 4: Implementeer Innovatieve Oplossingen

Laat u eens voorlichten over onze innovatieve doseersystemen. Deze zorgen niet alleen voor een correcte dosering van reinigingsmiddelen maar besparen ook tijd en geld. Een win-win voor elke horecaondernemer!

Stap 5: Periodieke Controle en Aanpassing

Het naleven van HACCP-richtlijnen houdt niet op bij implementatie. Regular check-ups en bijstellingen van uw plan zijn cruciaal. Bij ION Hygiëne Systemen begrijpen we dat en bieden daarom ondersteuning wanneer u deze nodig hebt.Stap 6: Klantspecifieke Oplossingen

Elk restaurant is uniek, dus waarom zou uw HACCP-plan dat niet zijn? Wij van ION Hygiëne Systemen bieden op maat gemaakte HACCP-plannen die passen bij uw specifieke situatie. Dit verzekert niet alleen naleving van de regels, maar draagt ook bij aan het efficiënt functioneren van uw keuken.

Stap 7: Duurzame Partnerschappen

Tot slot, zorg voor een duurzame relatie met uw hygiëne partner. ION Hygiëne Systemen staat klaar om een langdurige samenwerking aan te gaan en u te ondersteunen bij elk aspect van uw hygiënebeheer.


ION Hygiëne Systemen biedt naast producten en systemen ook intensieve begeleiding en opleidingen om uw restaurant HACCP-proof te maken. We richten ons op bewustwording en het minimaliseren van milieu-impact, zonder in te leveren op hygiëne.

Met onze uitgebreide ervaring in wholesale en distributie, betrouwbare klantenservice en een breed assortiment, zijn we de favoriete partner van horecaondernemingen.

Uw restaurant HACCP-Proof maken is geen rocket science, maar een kwestie van de juiste stappen volgen met de beste partner aan uw zijde. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op via info@ion-hs.be, bel ons op +32 11 76 45 25 of bezoek ons op Slagmolenstraat 1 in Hasselt.

Maak uw restaurant niet alleen een culinaire hotspot, maar ook een toonbeeld van hygiëne en veiligheid. Met ION Hygiëne Systemen is uw zaak niet alleen schoon, maar ook duurzaam HACCP-proof. Dat is toch om van te smullen?

 

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak