Technologische Trends die de Evenementenwereld Op Zijn Kop Zetten - Ervaar het bij GL Hospitality


De evenementenbranche is continu in beweging, en de recente technologische vooruitgang heeft een aardverschuiving veroorzaakt in de manier waarop we bijeenkomsten en conferenties ervaren. Bij GL Hospitality zijn we trots dat we deze innovaties omarmen en toepassen binnen onze hotels. Wij bieden onze gasten en evenementplanners de allernieuwste technologische faciliteiten die de standaard voor toekomstige evenementen zetten. In dit artikel nemen we een diepe duik in de tech-trends die de evenementenwereld transformeren en hoe GL Hospitality deze trends toepast om jouw volgende evenement onvergetelijk te maken.

Interactieve Ervaringen met Augmented en Virtual Reality

Augmented reality (AR) en virtual reality (VR) zijn geen sciencefiction meer; ze zijn realiteit geworden in de evenementenwereld. Bij GL Hospitality gebruiken we AR en VR om gasten mee te nemen op een meeslepende reis, of het nu gaat om een virtuele tour door onze faciliteiten of om een interactieve productdemo tijdens een conferentie. Deze technologieën bieden een nieuwe dimensie aan storytelling en presentatie die de betrokkenheid en de interesse van je publiek naar nieuwe hoogtes stuwt.

Radisson Blu Hotel Bruges, Belgium. Suite.

Naadloze Connectiviteit en Streaming Opties

In deze wereld waarin alles met elkaar verbonden is, verzekert GL Hospitality dat onze vergader- en evenementruimtes uitgerust zijn met snelle en betrouwbare Wi-Fi. Dit faciliteert niet alleen de basisbehoeften zoals e-mailen en surfen, maar maakt ook livestreaming van evenementen mogelijk. De mogelijkheid om conferenties en bijeenkomsten live te streamen, breidt je bereik uit en biedt mogelijkheden voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

IMG_5199.jpegIMG_5202.jpegIMG_5197.jpeg

Geavanceerde Presentatietools

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste presentatiehulpmiddelen, inclusief high-definition schermen en interactieve whiteboards. Deze tools maken het niet alleen makkelijker voor sprekers om hun bericht over te brengen, maar ze verbeteren ook de ervaring voor de aanwezigen door hen in staat te stellen deel te nemen en interactief bezig te zijn tijdens de presentatie.

 

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Slimme Verlichtings- en Klimaatcontrolesystemen

Een succesvol evenement gaat niet alleen over wat er op het podium gebeurt; de algehele sfeer is net zo belangrijk. Onze slimme verlichtings- en klimaatcontrolesystemen staan garant voor een comfortabele en aangename omgeving, aangepast aan de wensen en behoeften van het evenement. Of het nu gaat om een intieme workshop of een grote conferentie, onze systemen zorgen ervoor dat de omstandigheden altijd optimaal zijn.


Mobiele Apps en Digitale Assistentie

Om de ervaring van onze gasten verder te verrijken, maken we gebruik van mobiele apps die als persoonlijke evenementassistenten fungeren. Deze apps bieden onder andere gepersonaliseerde agenda's, netwerkmogelijkheden, en real-time updates over de evenementen. Ze zijn ontworpen om de organisatie te stroomlijnen en deelname te vereenvoudigen, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Bij GL Hospitality zijn we toegewijd om de toon te zetten voor wat een hotel- en evenementervaring kan en moet zijn. Door deze technologische innovaties te integreren in onze dienstverlening, creëren we niet alleen onvergetelijke ervaringen voor onze gasten, maar zorgen we ook voor evenementen die hun tijd ver vooruit zijn. Plan je volgende evenement bij een van onze geavanceerde locaties en laat je inspireren door de mogelijkheden die de toekomst te bieden heeft. Ervaar de revolutie zelf — bij GL Hospitality.

A new way to discover places with generative AI in Maps

We’re incorporating generative AI in Maps, to help you discover things to do. Select U.S. Local Guides begin testing the feature this week.

 

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak