Rouw- en Verliescounseling: Hoe het kan u helpen bij het verwerkingsproces


Verlies is een onvermijdelijk deel van het leven. Of het nu gaat om het verlies van een geliefde, een relatiebreuk, het verlies van een baan, of een levend verlies zoals een chronische ziekte, elk verlies kan diepe emotionele wonden veroorzaken. Rouw- en verliescounseling speelt dan ook een cruciale rol in het proces van genezing en herstel. Bij Chowa begrijpen wij de complexiteit en het unieke karakter van het rouwproces en bieden wij gespecialiseerde begeleiding om u te helpen met uw rouw- en verlieservaringen.

Wat is Rouw- en Verliescounseling?

Rouw- en verliescounseling is een therapeutisch proces dat individuen helpt bij het navigeren en begrijpen van hun eigen unieke rouwproces. Dit proces begeleidt mensen door de verschillende emoties en veranderingen die optreden na een verlies. Bij Chowa maken we gebruik van gespreks- en creatieve technieken om u te ondersteunen in dit proces, rekening houdend met uw unieke situatie en gevoelens.

Hoe Kan Rouw- en Verliescounseling Helpen?

Elk verlies veroorzaakt een specifieke vorm van rouw die uniek is voor het individu. Hoewel het rouwproces pijnlijk en soms overweldigend kan zijn, is het een natuurlijk en noodzakelijk proces om te helen. Rouw stelt ons in staat om de realiteit van ons verlies te erkennen, de pijn van het verlies te voelen, aanpassingen te maken in ons leven om accommodate het verlies, en om blijvende verbindingen te maken met wat we hebben verloren terwijl we verdergaan met ons leven.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Handige Siri commando's voor ondernemers

Rouw- en verliescounseling bij Chowa biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij bent om het hele spectrum van je gevoelens te voelen en uit te drukken. We helpen bij het erkennen en uiten van gevoelens en gedachten over het verlies, ondersteunen eventuele moeilijkheden bij dagelijkse activiteiten en begeleiden bij het herinrichten van het leven na het verlies.

Gespecialiseerd in Levend Verlies

Levend verlies is een vorm van verlies waarbij er sprake is van een aanhoudende verlieservaring. Dit kan het geval zijn bij chronische ziekten of aandoeningen die resulteren in voortdurende veranderingen en aanpassingen. Dit type verlies kan vaak complex zijn om mee om te gaan, omdat het verlies voortduurt.

contacteer ons

Bij Chowa hebben we een speciale focus op het ondersteunen van individuen en hun families die te maken hebben met levend verlies. We begrijpen de unieke uitdagingen die hierbij komen kijken en bieden een sensitieve en empathische benadering om deze aanhoudende verlieservaring te navigeren.

Schermafbeelding 2024-02-08 om 12.55.01.pngimg_4266-bewerkt.jpegSchermafbeelding 2024-02-02 om 13.50.10.png

Slotgedachten

Bij Chowa zien we rouw- en verliescounseling als een reis door verdriet naar begrip en uiteindelijk, genezing. Onze aanpak versterkt de kracht van het individu, bouwt veerkracht op en moedigt groei aan in tijden van verandering. Wij staan klaar om u of uw geliefden te begeleiden op dit pad.

 

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, nodigen we u uit om contact op te nemen via info@chowa.be of bezoek onze website www.chowa.be.


Belangrijk: Dit artikel is bedoeld als algemene informatie en vervangt geen professioneel medisch of psychologisch advies. Zoek altijd de hulp van een gekwalificeerde gezondheidsprofessional bij vragen over een medische aandoening of behandeling.

 

Phishing Waarschuwing: bericht in naam van FOD Economie doet opnieuw de ronde

Meerdere klanten melden dat een phishing bericht die zogezegd van de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie komt, doet opnieuw de ronde. D...

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak