Hoogwaardig Plaatmateriaal: De Basis voor Premium B2B Interieurprojecten


Een premium B2B-interieurproject vraagt om materialen van de hoogste kwaliteit. Bij Cras Woodgroup, begrijpen we dat. Daarom bieden we onze klanten de beste selectie hoogwaardig plaatmateriaal van uitzonderlijke kwaliteit.

Waarom kiezen voor kwaliteit?

In een wereld waar duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan, is de keuze voor hoogwaardig plaatmateriaal van essentieel belang. Wij zijn ervan overtuigd dat je de mooiste resultaten behaalt in elk project met materialen die zowel sterk als esthetisch zijn. Of je nu een interieurproject voor een hotel, een winkel of een bedrijfskantoor realiseert, bieden onze plaatmaterialen je de vrijheid om je visie tot in de kleinste details tot leven te brengen.

Met onze zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige platen ben je verzekerd van een indrukwekkende esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Of je nu gaat voor een strak, minimalistisch ontwerp of een luxe en weelderige uitstraling, onze materialen zijn ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen. Kies voor de beste materialen en creëer prachtige interieurs die lang meegaan en een blijvende indruk achterlaten.

 

Cras exclusief verdeler van PRISQ

Kant-en-klare bouwpakketten, PREFAB-elementen én professionele projectbegeleiding.

Onze hoogwaardige plaatmaterialen

Bij Cras bieden we een breed scala aan plaatmaterialen, geschikt voor verschillende toepassingen. Onze selectie omvat onder andere:

  • Multiplex: Deze platen zijn uitzonderlijk sterk en stabiel, ideaal voor constructies en meubels.
  • Spaanplaten: Onze spaanplaten zijn veelzijdig en betaalbaar, perfect voor een breed scala aan toepassingen.
  • OSB platen: OSB platen bieden een hoge sterkte en stijfheid, ideaal voor draagconstructies.
  • MDF: MDF is een zeer veelzijdig materiaal, perfect voor meubelen en decoratieve toepassingen.

Elk van deze materialen heeft unieke eigenschappen die hun geschiktheid voor verschillende projecten bepalen. Of je nu op zoek bent naar iets duurzaams voor zware constructies of iets verfijnds voor een elegant meubelstuk, Cras heeft het juiste product voor jou.

Image description

Cras Woodgroup versterkt zijn management

Frédéric Cras stelt externe CEO aan om toekomstplannen sneller te realiseren Cras is een vaste waarde in de houtsector. Het familiebedrijf viert dit…

ONTDEK MEER

Partnerships met topmerken

We streven ernaar om alleen de beste producten aan te bieden. Daarom werken we samen met topmerken zoals HI MACS, Finsa, Decospan, Polyrey, Abet Laminati, Medite, Norbord, Unilin, Topan en Cleaf. Onze partners delen onze passie voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor we je de beste materialen kunnen bieden die momenteel op de markt zijn.


Uitgebreide diensten

Naast onze selectie van hoogwaardige materialen, bieden we ook uitgebreide diensten aan, zoals het verzagen, boren en frezen van plaatmateriaal. Dit stelt je in staat om je platen op maat te laten maken, zodat ze perfect passen in je project.

meer info

Bovendien bieden we ook een beplakkingsservice aan, waarmee je HPL kunt laten aanbrengen op je plaatmateriaal en deuren. Dit geeft je product een extra beschermingslaag en zorgt voor een hoogwaardige afwerking.

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Bij het realiseren van premium B2B interieurprojecten is kwaliteit essentieel. Door te kiezen voor hoogwaardig plaatmateriaal van Cras, garandeer je niet alleen de duurzaamheid en schoonheid van je project, maar ondersteun je ook een duurzame en milieuvriendelijke benadering van houtbewerking. Maak een afspraak met een van onze adviseurs om de verschillende mogelijkheden en voordelen van onze producten en diensten te bespreken.

 

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak