Een dag in het leven van een lingerie-expert bij Lingerie Tropic


Goedemorgen! Mijn naam is Greta Steegmans, de drijvende kracht achter Lingerie Tropic. Als lingerie-expert met meer dan 30 jaar ervaring, is elke dag in mijn winkel een nieuw avontuur. Vandaag neem ik jullie mee achter de schermen om te delen wat het betekent om een lingerie-specialist te zijn.

Ochtendroutine

Mijn dag begint vroeg in de ochtend. Na een kopje koffie en een snelle blik op mijn agenda, begin ik met de voorbereiding voor de dag. Ik controleer of de winkel er netjes en uitnodigend uitziet, bekijk de bestellingen van de vorige dag en zorg ervoor dat de collectie up-to-date is. 

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Advies geven

Zodra de deuren openen ben ik klaar om mijn klanten te verwelkomen. Mijn doel is om iedereen zich speciaal te laten voelen. Ik neem de tijd om met elke klant te praten, hun behoeften te begrijpen en hen te helpen de perfecte pasvorm te vinden. Het is altijd een vreugde om de glimlach op hun gezicht te zien wanneer ze iets vinden waar ze blij mee zijn.

image.jpgSchermafbeelding 2024-02-21 om 13.30.47.pngSchermafbeelding 2024-02-20 om 14.25.13.png

Passie voor lingerie

Mijn liefde voor lingerie strekt zich verder uit dan de winkelvloer. Ik ben voortdurend actief in het nastreven van kennis en bijblijven met de nieuwste trends en technieken in de lingerie- en badmode-industrie.

Een belangrijk aspect van mijn rol betreft het reizen naar beurzen en modeshows, zowel lokaal als internationaal. Dit stelt me in staat om de nieuwste collecties te beoordelen, toekomstige trends te identificeren en persoonlijke relaties op te bouwen met onze leveranciers. Het is altijd een traktatie om te zien wat elk seizoen te bieden heeft, van innovatieve designs tot evoluerende pasvormen en materialen.


Bovendien volg ik regelmatig vakliteratuur, volg webinars en neem deel aan vakgerelateerde workshops om mijn expertise te verdiepen. De lingerie-industrie is voortdurend in ontwikkeling, en het is mijn passie om deze evolutie op de voet te volgen. Ik neem deze kennis vervolgens mee om mijn klanten beter te adviseren en om ervoor te zorgen dat Lingerie Tropic de meest actuele en modieuze stijlen biedt.

Reflectie

Aan het einde van de dag neem ik de tijd om te reflecteren. Winkelen voor lingerie is een persoonlijke ervaring en ik waardeer de vertrouwensrelatie die ik heb met mijn klanten. Ik denk na over de interacties van de dag en zoek naar manieren om de winkelervaring verder te verbeteren.

Het leven van een lingerie-expert is veelzijdig, boeiend en enorm voldoenend. Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor lingerie met jullie te delen, zowel in onze winkel als hier op onze blog.

Tot snel, Greta Steegmans

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak