Carrièremogelijkheden bij Haan Industrial: Een Toekomst vol Technische Uitdagingen


Wij geloven we dat onze mensen het fundament zijn van ons succes. Met een rijke historie sinds 1991 als veelzijdige technische dienstverlener, hebben wij een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van totaaloplossingen binnen diverse industriële sectoren. Van de procesindustrie en maakindustrie tot de automotive en foodindustrie, Haan Industrial is een plek waar vakmanschap en innovatie samenkomen. In dit artikel verkennen we de carrièremogelijkheden bij Haan Industrial en bespreken we wat het werken bij ons zo uniek maakt.

Een Wereld van Technische Innovatie

Bij Haan Industrial werk je aan de voorhoede van technische innovatie. Projecten variëren van complexe industriële automatisering tot maatwerk in machinebouw en van piping tot constructiebouw. Het bedrijf biedt een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar jouw bijdrage een directe impact heeft op de kwaliteit en efficiëntie van industriële processen.

Haan Industrial Group - Wij zijn HAAN

Ontwikkeling en Opleiding

We investeren graag in de groei van onze medewerkers. Training en ontwikkeling staan centraal, met programma's die zijn ontworpen om zowel persoonlijke als professionele vooruitgang te stimuleren. Of je nu begint als junior engineer of je skills verder wilt ontwikkelen als ervaren technicus, bij Haan Industrial krijg je de kansen om je potentieel te realiseren.

Samen Werken Aan Succes

Onze missie, "Haan makes it happen", weerspiegelt onze collectieve drive om uitmuntende resultaten te leveren voor onze klanten. Dit wordt bereikt door een cultuur van samenwerking en teamwork. Bij Haan Industrial Group werk je samen met meer dan 100 specialisten die een passie delen voor techniek en een toewijding hebben om elke uitdaging aan te gaan.

Image description

Werken bij HAAN Industrial Group

We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen en kan groeien in zijn of haar werk. HAAN Industrial Group biedt medewerkers naast een fijne werkplek en mooie projecten, tal van opleidingen en cursussen aan. Voor starters, maar ook voor de ervaren specialisten hebben we programma’s met uitdaging.

Diversiteit aan Carrièreopties

De diversiteit aan diensten die we leveren, van onderhoud en revisie tot en met turn-key projecten, betekent dat er een breed scala aan carrièreopties beschikbaar is. Dit varieert van operationele rollen in het veld tot ondersteunende functies op kantoor, projectmanagement en specialistische technische posities.

Commitment aan Duurzaamheid en Veiligheid

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij en de planeet. Haan Industrial streeft naar het bevorderen van duurzame praktijken binnen de industrie en hecht grote waarde aan de veiligheid en het welzijn van al haar werknemers. Werken bij Haan betekent bijdragen aan een duurzame toekomst.


Doe Mee met het Haan Industrial Team

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen in een bedrijf dat technologie en menselijk talent waardeert? Haan Industrial biedt een competitief beloningspakket, een collegiale werksfeer en de kans om te werken aan enkele van de meest uitdagende technische projecten in de industrie.

Ontdek de carrièremogelijkheden bij Haan Industrial en word deel van een team dat zich inzet voor kwaliteit, innovatie en het realiseren van de meest efficiënte industriële oplossingen. Bezoek onze carrièrepagina of neem rechtstreeks contact met ons op via info@haanindustrial.com voor meer informatie over huidige vacatures en hoe je deel kunt uitmaken van het Haan team.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak