Waarom Belgische geitenkaas? Een diepgaande kijk op kwaliteit en smaak


Belgische geitenkaas is meer dan een smakelijk ingrediënt in uw maaltijden. Het is een uiting van kwaliteit en vakmanschap, een product van een rijke landelijke traditie die geworteld is in onze lokale gemeenschappen. Wanneer u voor Belgische geitenkaas kiest, kiest u voor een product waarbij kwaliteit en smaak boven alles staan.

Wat maakt Belgische geitenkaas bijzonder?

Belgische geitenkaas wordt vaak geroemd om zijn karakteristieke en complexe smaakprofiel. Het combineert het frisse, milde en licht zoete karakter van geitenmelk met de rijke, aardse tonen die ontstaan tijdens het rijpingsproces. Of u nu kiest voor een jonge, zachte kaas of een meer gerijpte variant, u kunt er altijd op rekenen dat Belgische geitenkaas een ware traktatie is voor uw smaakpapillen.

How to make Goat Cheese - Formaggio di capra

De kwaliteit van ingrediënten

Bij Capra geloven we dat de kwaliteit van een kaas wordt bepaald door de kwaliteit van zijn ingrediënten. Daarom werken we samen met lokale boerderijen die ons voorzien van verse geitenmelk van de hoogste kwaliteit. Onze geiten worden met zorg en respect behandeld, en hun voeding is zorgvuldig samengesteld om de beste melk te produceren. Dit resulteert in een kaas die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook voedzaam en gezond is.

Image description

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google”

Heb je je al afgevraagd hoe Artificial Intelligence (AI) de wereld van online communicatie kan veranderen? Ben je benieuwd naar de toekomst van AI en hoe het je bedrijf kan helpen? Zo ja, dan is ons aankomende Lunch & Learn seminarie over "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google" iets voor jou! We nodigen je uit om deel te nemen aan dit boeiende evenement op één van de vijf verschillende locaties, waar we dieper zullen ingaan op de opkomst van AI en de impact ervan.

Ambachtelijk productieproces

Onze geitenkaas is het resultaat van een verzorgde mix van eeuwenoude tradities en moderne technieken. Elke stap in het productieproces, van het verzamelen van de beste ingrediënten tot het bereiden van de wrongel en het rijpen van de kaas, wordt uitgevoerd met zorgvuldige aandacht om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

We beginnen met het selecteren van de hoogste kwaliteit melk die zorgvuldig wordt omgezet in wrongel. Deze wrongel wordt vervolgens onder strenge controle verwerkt, waarbij elke stap zorgvuldig wordt beheerd door onze ervaren kaasmakers om de textuur en smaak te optimaliseren. 

De volgende fase is het rijpen van de kaas. Gedurende deze periode ontwikkelt onze geitenkaas zijn unieke en volle smaakprofiel. Het rijpen gebeurt in gecontroleerde omstandigheden, waarbij de temperatuur en luchtvochtigheid precies worden beheerd om de optimale omstandigheden te creëren waarin de kaas zich kan ontwikkelen.

Zo ontstaat een product van buitengewone kwaliteit, waarbij ouderwetse vaardigheden en moderne technologie hand in hand gaan voor de best mogelijke resultaten.

Kies voor kwaliteit, kies voor Belgische geitenkaas

Of u nu een restauranteigenaar bent op zoek naar de beste ingrediënten voor uw menu, of een detailhandelaar die uw klanten kwalitatieve producten wil bieden, Belgische geitenkaas is een uitstekende keuze. Het is niet alleen heerlijk en veelzijdig, maar vertegenwoordigt ook de toewijding aan kwaliteit en traditie die Belgische producenten kenmerkt. Bij Capra zijn we trots op onze geitenkaas en we zijn ervan overtuigd dat u dat ook zult zijn.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak