Verlenging van de aanvraagperiode voor het LimburgToerisme programma tot 2025!


We hebben geweldig nieuws voor alle innovatieve ondernemers in de toeristische en recreatieve sector van Limburg! Dankzij het voortdurende succes van ons LimburgToerisme programma, dat zich richt op het stimuleren van vernieuwing en het ontwikkelen van productmarktcombinaties die inspelen op actuele trends en ma maatschappelijke uitdagingen, hebben we besloten om de aanvraagperiode te verlengen tot eind 2025!

Dit betekent dat als je een baanbrekend idee of initiatief hebt dat kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling en bevordering van onze prachtige provincie, je vanaf januari weer je aanvragen kunt indienen. We dagen je uit om creatief te zijn en ons te laten zien hoe je toerisme in Limburg wilt veranderen. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij zijn er om je te ondersteunen.

Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van je tocht, van initiële brainstorm tot financiering. We bieden een breed scala aan hulp, van adviseren over de haalbaarheid van je ideeën en businessplannen tot het in contact brengen met potentiele co-financiers en specifieke deskundigen binnen ons brede netwerk.

En onthoud, dit is meer dan alleen een kans om je bedrijf te laten groeien. Het is een kans om echt een verschil te maken, om een bijdrage te leveren aan het vormgeven van de toekomst van toerisme in Limburg volgens de principes van duurzaamheid, inclusiviteit en innovatie.

Om je aan te melden voor het LimburgToerisme programma en voor meer informatie over onze doelstellingen, financieringsmogelijkheden en hoe we je kunnen helpen, bezoek je onze LimburgToerisme pagina.

We kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van toerisme in Limburg te veranderen en een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg te creëren. Laten we deze reis samen beginnen!

Image description

Funds and Programs

LIOF has two funds with which we can help you start or grow financially. We also have special innovationprograms.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak