Leer meer over Greenbead, onze Unieke Isolatie oplossing


In het huidige klimaat is energiebesparing en de impact van bouwmaterialen op het milieu twee essentiële overwegingen bij het bouwen of renoveren van een huis. Met dat in gedachten stellen we u graag voor aan Greenbead, een revolutionair product dat beide zorgen adresseert.

Wat is Greenbead?

Greenbead is een isolatiemortel die gebruikmaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS), een hoogwaardig synthetisch polymeer. Dit materiaal is uitzonderlijk in het bieden van thermische isolatie dankzij zijn unieke structuur die lucht insluit, wat zorgt voor uitmuntende warmteweerstand. Het onderscheidende vermogen van Greenbead ligt in de combinatie van deze superieure isolerende kwaliteiten met een indrukwekkende compressiesterkte.

Dit maakt het product uitermate geschikt voor toepassingen waarbij zowel sterke thermische prestaties als structurele integriteit vereist zijn, zoals in vloeren en daken. De robuustheid van de isolatiemortel garandeert een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze vormt voor bouwprojecten die vragen om efficiënte isolatie met een hoge duurzaamheidsgraad.

Schermafbeelding 2024-01-29 om 13.37.52.pngSchermafbeelding 2024-01-29 om 11.47.41.pngSchermafbeelding 2024-01-29 om 11.47.26.png

De Voordelen van Greenbead

Het gebruik van Greenbead in uw bouw- of renovatieproject biedt talloze voordelen:

  • Uitzonderlijke Thermische Prestaties: Dankzij de eigenschappen van EPS, biedt Greenbead superieure thermische isolatie, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen over de levensduur van uw gebouw.
  • Duurzaamheid: Greenbead is niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam. EPS is lichtgewicht, sterk en ongevoelig voor vocht, waardoor het een lange levensduur heeft.
  • Gemakkelijke Installatie: Greenbead is eenvoudig te installeren, wat resulteert in kortere bouwtijden en lagere arbeidskosten.

Dankzij deze voordelen is Greenbead dus een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, duurzame en kostenbesparende isolatieoplossing.

Bij Iso-Flex zijn we er trots op om voorop te lopen in de bouwsector door innovatieve, duurzame producten zoals Greenbead aan te bieden. Bent u geïnteresseerd in het gebruik van Greenbead voor uw volgende project, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ons team van deskundige professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste isolatieoplossingen voor uw specifieke behoeften.

Tom De Mulder - 0478 452 283 Klaas Van Den Bossche - 0485 21 33 98

Volg Iso-Flex op Facebook, LinkedIn, en Instagram.

Iso-Flex - uw partner in isolatie en chapewerken. Gratis offerte aanvragen ?

Image description

Contact | Isospray 2.0 | Isolatie

Isospray, jouw isolatiespecialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak