Aantrekkelijke Groeimogelijkheden voor Ervaren Investeerders: Ambyerstraat Zuid 29


Voor de doorgewinterde belegger die de waarde van strategische investeringen begrijpt, vertegenwoordigt Ambyerstraat Zuid 29 in Maastricht een kans met significante groeipotentieel. Met een solide basis van bestaande huurinkomsten en de mogelijkheid om de onverhuurde bedrijfsruimte te optimaliseren, is dit pand een veelbelovende toevoeging aan elke investeringsportefeuille.

Markttrends en Waardegroei

De studentenhuisvestingsmarkt in Maastricht heeft in de afgelopen vijf jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt. De trend wijst op een aanhoudende stijging van de marktwaarde, met een gemiddelde jaarlijkse groei van 2,5%*. Deze ontwikkeling, in combinatie met de toenemende studentenpopulatie, maakt vastgoed zoals Ambyerstraat Zuid 29 bijzonder aantrekkelijk voor langetermijninvesteringen.

Potentieel en Huidige Prestaties

Dit specifieke pand biedt een unieke gelegenheid om te profiteren van zowel bestaande als toekomstige marktontwikkelingen. Met een volledige verhuur van 13 studentenkamers en een jaarlijkse kale huursom van € 54.000, is de huidige stabiliteit van inkomsten al verzekerd. De leegstaande bedrijfsruimte van ca. 240m^2 is een kans om de inkomstenstroom verder te diversifiëren en te verhogen.

Gericht op de Ervaren Investor

Een investering in Ambyerstraat Zuid 29 is niet zomaar een aankoop; het is een strategische zet die past binnen een visie gericht op groei en waardestijging. De positieve trend in de markt en de potentiële huurverhoging die voortvloeit uit de verhuur van de bedrijfsruimte maakt dit een investering die aan de verwachtingen van de ervaren investeerder voldoet.

Duurzaam Investeren in de Toekomst

Dit pand is meer dan alleen een financiële investering; het is ook een investering in de toekomst van Maastricht als studentenstad. Met het oog op duurzaamheid en de lange termijn is Ambyerstraat Zuid 29 een kans om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap van Maastricht en bij te dragen aan de ontwikkeling van de stad.

Conclusie

Voor de investeerder die op zoek is naar een kans met bewezen prestaties en toekomstige groeimogelijkheden, biedt Ambyerstraat Zuid 29 een uitgelezen kans. Met een solide huurinkomstenstroom en potentieel voor waardevermeerdering, is dit pand een verstandige keuze voor zowel nu als de toekomst.

Als deze kans aansluit bij uw investeringsstrategie, nodigen we u uit om contact op te nemen met van der Loo Vastgoed voor meer informatie of een persoonlijke bezichtiging.

Bel vandaag nog met van der Loo Vastgoed op 043-2066015 of bezoek onze website om uw interesse kenbaar te maken.

Disclaimer: De markttrends gebaseerd op de gemiddelde groei zijn indicatief en moeten worden aangevuld met een persoonlijke analyse van de markt.

Image description

Contact | van der Loo Vastgoed

Contacteer ons voor al je vastgoed behoeftes

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak