Verdubbel de warmte deze winter met Ter Dolen


De winter staat voor de deur. Het wordt kouder buiten, de dagen worden korter, maar dat betekent niet dat de gezelligheid moet verdwijnen. Integendeel! Maak je klaar om de warmte deze winter te verdubbelen met Ter Dolen!

Geniet van de Ambachtelijke Abdijbieren van Ter Dolen

Ter Dolen, gelegen in het groene hart van Limburg, is niet alleen bekend voor zijn kasteel maar ook voor zijn ambachtelijke abdijbieren. Met een brede selectie van heerlijke bieren zoals Ter Dolen Blond, Donker, Tripel, Rouge en Wit, is er voor ieder wat wils.

Deze winter brengen we extra warmte in je leven met onze speciale aanbieding. Bij elke aankoop in onze webshop krijg je het tweede artikel aan de helft van de prijs! Gebruik gewoon de actiecode "Winterpromo" bij het afrekenen.

Houten kist 8x33cl + 2 glazen

Houten kist 8x33cl + 2 glazen

Houten kist met 8 x 33cl Ter Dolen naar keuze en 2 Ter Dolen kelken.

https://www.terdolen.be

Verwen je smaakpapillen zonder zorgen

Denk je dat het plezier stopt bij alcoholhoudende bieren? Dat is waar je je vergist! Ter Dolen heeft onlangs 'Op De Dool' gelanceerd, een assortiment van alcoholvrije bieren. Hiermee kunnen we zowel de doorgewinterde bierliefhebber als de geïnteresseerde nieuwkomer een betoverende reis door de wereld van de abdijbieren bieden, alcoholvrij.

KASTEELBROUWERIJ TER DOLEN: VAN MOUT TOT ABDIJBIER

De Geschenk van de Winter: Ter Dolen Kasteelbrouwerij

Wil je nog meer warmte brengen in deze koude winterdagen? Wat dacht je van het geven van een cadeau dat zowel uniek als heerlijk is? Onze webshop biedt allerlei soorten bieren en bierpakketten aan. Of je nu kiest voor de Ter Dolen Blond, Kriek, Donker, Tripel, Rouge of Wit, je kunt niet fout gaan met het geven van het geschenk van Ter Dolen.

Wat wacht je nog op? Gebruik de actiecode "Winterpromo" en verdubbel de warmte deze winter met Ter Dolen!

image.jpgSchermafbeelding 2023-12-18 om 10.14.34.pngimg_8816.jpeg

Even een tip tussendoor: wil je de ultieme Ter Dolen ervaring? Plan dan zeker een bezoek aan de kasteelbrouwerij. Daar ontdek je de geheimen van het brouwen en de geschiedenis van het kasteel De Dool. Het is een ervaring die je niet wilt missen!

Warm je winter op met Ter Dolen

De winter kan koud en donker aanvoelen, maar dat betekent niet dat het niet gezellig kan zijn. Met de ambachtelijke bieren van Ter Dolen, kan je genieten van de warmte van binnenuit!


Geef jezelf iets om naar uit te kijken in de winter. Ga naar onze webshop, gebruik de actiecode "Winterpromo", en verwarm je winter met Ter Dolen!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? We staan altijd klaar om je te helpen. Contacteer ons via e-mail op info@terdolen.be of bel ons op +32 011 606 999.

Breng wat extra warmte in je leven deze winter. Profiteer van onze speciale aanbieding en verdubbel de warmte deze winter met Ter Dolen.

Houten kist 8x33cl + 2 glazen

Houten kist 8x33cl + 2 glazen

Houten kist met 8 x 33cl Ter Dolen naar keuze en 2 Ter Dolen kelken.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak