Vacature: Robotica Ingenieur bij FIS Robotics


Heb je ooit gedroomd om met de meest geavanceerde technologieën te werken? Heb je een passie voor robotica en zou je graag willen bijdragen aan de industrie van de toekomst? Dan is dit je kans. FIS Robotics is ontstaan uit de passie voor technologie en innovatie en heeft zich gevestigd als een pionier in de sector Computer hardware en elektronica. We zijn trots op het aanbieden van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van industriële automatisering en zijn momenteel op zoek naar een Robotica Ingenieur om ons team te versterken.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ingenieur met een passie voor robottechnologie, die zich bij ons wil voegen in onze missie: het genereren van snelle en efficiënte robotprogramma's. Of het nu gaat om subtractieve productie met schuimfrezen of om additieve productie met 3D-printen, onze AI-kern genereert de meest efficiënte en snelle toolpaden. Onze ideale kandidaat heeft kennis van SmartCAM programmeringsservice, schuimfrezen, 3D-printen en heeft ervaring met leasing services, zoals de onze.

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken? Wij maken uw website 100% met Google diensten & automatiseren al uw social media en nieuwsbrieven met onze app.

https://www.uptodatewebdesign.com

Wat bieden wij?

Bij FIS Robotics bieden wij je de kans om te werken met geavanceerde robottechnologie in verschillende facetten van de industrie. We bieden een uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt bij het ondersteunen van onze klanten en bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Als Robotica Ingenieur bij FIS Robotics krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team en je vaardigheden uit te breiden terwijl je bijdraagt aan de revolutie van de industrie.

Interesse in de vacature: Robotica Ingenieur bij FIS Robotics?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie en wil je deel uitmaken van ons innovatieve team? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@fisrobotics.com of bel ons op +0032 497 16 48 27. We zien uit naar je sollicitatie!

FIS Robotics is gevestigd in Bosdel 54, 3600 Genk. Onze openingstijden zijn maandag tot vrijdag, van 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie over FIS Robotics en de diensten die wij aanbieden, kun je onze website bezoeken: https://www.fisrobotics.com/.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak