Viabuild Vernieuwt Klaverblad Lummen


Als een van de meest vooraanstaande Belgische bedrijven in de bouwsector, is Viabuild trots om aan te kondigen dat we een nieuw, belangrijk project zijn gestart: de renovatie van het klaverblad in Lummen. Deze snelwegintersectie, die de E314 en de E313 met elkaar verbindt, speelt een cruciale rol in het dagelijkse verkeer in Vlaanderen en is een sleutellocatie voor zowel het lokale als internationale verkeer.

Wat Gaat Er Gebeuren?

Onze deskundige teams van ingenieurs en bouwvakkers zullen het bestaande klaverblad volledig vernieuwen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën en materialen, streven we naar een efficiënter, veiliger en duurzamer ontwerp dat een vlotte doorstroming van het verkeer bevordert. Hoewel we streven naar minimale hinder, vragen we toch begrip en geduld tijdens de bouwwerkzaamheden.

Leer jij binnenkort de kneepjes van het vak bij wegenis-expert Viabuild?

Waarom is Dit Project Belangrijk?

Als belangrijk knooppunt voor de Belgische infrastructuur is dit project van vitaal belang voor de duizenden automobilisten die dagelijks van deze routes gebruik maken. Door het klaverblad te vernieuwen, verbeteren we de efficiëntie en veiligheid voor alle weggebruikers. Het laat ook ons engagement zien om te investeren in duurzame infrastructuur en om bij te dragen aan de economische ontwikkeling van de regio.


Betrouwbaarheid en Efficiëntie

Bij Viabuild streven we ernaar om elk project op tijd en binnen het budget af te ronden, zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid. We zijn er trots op dat we de toonaangevende partner zijn voor complexe infrastructuurprojecten in België en daarbuiten.

image.jpgUtiliteitsbouw-bewerkt-4 - frame at 0m0s.jpgraster - 0-IMG_6414-1686665690465.jpeg

We kijken ernaar uit om u op de hoogte te houden van de voortgang van dit spannende project. Blijf op de hoogte via onze blog voor regelmatige updates en verslagen van achter de schermen. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@viabuild.be of +32 3 206 25 00.

Bij Viabuild bouwen we aan de toekomst. Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis.

Transforce - De logistieke link met je klanten | Transforce

Transforce - De logistieke link met je klanten | Transforce

Transforce is jouw logistieke visitekaartje. Snel, efficiënt en betrouwbaar. +750K zendingen. Verbeter je concurrentiepositie. Maak snel een afspraak!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak