Van tekentafel tot realisatie: Het bouwproces uitgelegd door MBS


Bouwprojecten kunnen enorm complex zijn, waarbij veel verschillende stappen, processen en mensen betrokken zijn. Bij MBS Groep hebben we het tot onze missie gemaakt om deze complexiteit te beheersen en de bouw zo vlot en efficiënt mogelijk te maken. Om u een idee te geven van hoe we dat doen, nemen we u mee van de tekentafel tot de realisatie van een bouwproject.

1. De Tekentafel

Elk project begint met een idee dat vorm krijgt op de tekentafel. Ons team van ervaren ingenieurs en ontwerpers werkt nauw samen met klanten, architecten en andere betrokkenen om ervoor te zorgen dat elk aspect van het ontwerp rekening houdt met de specificaties van de klant, bouwvoorschriften en duurzaamheidseisen.

MBS Groep 2023

2. Engineering

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat ons engineeringsteam aan de slag. Zij creëren de gedetailleerde technische tekeningen en plannen die nodig zijn om het ontwerp tot leven te brengen. Dit omvat het berekenen van belastingen, het specificeren van de benodigde materialen en het in kaart brengen van het bouwproces.

bekijk vacatures

3. Productie

Bij MBS Groep doen we veel van onze productie in eigen huis. Dit geeft ons niet alleen de controle over de kwaliteit van het werk, maar stelt ons ook in staat om de kosten te beheersen en de levertijden te verkorten. Onze state-of-the-art productiefaciliteiten produceren alles van prefab betonelementen tot speciale constructies.

Schermafbeelding 2023-11-22 om 09.18.51.pngIMG_8357.jpg

4. Montage

Ons montage team brengt het werk op locatie, waar ze ervoor zorgen dat elk onderdeel op zijn plaats wordt gemonteerd met aandacht voor detail en kwaliteit. We houden veiligheid hoog in het vaandel en volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Verkoper Agrarische markt

Verkoper Agrarische markt

Verkoper agrarische markt Kom werken bij de MBS Groep Verkoper agrarische markt, Rijssen of Soest MBS Groep, een vooraanstaande leverancier ...

https://www.mbsgroep.nl

5. Oplevering en Nazorg

Nadat de bouw is voltooid, doen we een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat alles volgens plan is verlopen en aan onze hoge normen voldoet. Na de oplevering staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en assistentie te bieden waar nodig.

Bij MBS Groep streven we ernaar om het hele bouwproces te stroomlijnen, van de tekentafel tot de realisatie. We zijn er trots op dat we onze klanten een vlotte, efficiënte en betrouwbare bouwervaring kunnen bieden. Neem contact met ons op om te leren hoe we uw volgende project kunnen ondersteunen.

Woningbouw: Hybrid Casco

Woningbouw: Hybrid Casco

Isolatie- en installatie- voorzieningen af fabriek

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak