Vacature: Projectleider Bouw


Driesen NV is een gerenommeerd bouwbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige projectbouw voor zowel de publieke als private sector. Met een ervaren team van meer dan 120 bouwspecialisten bouwen we aan plekken die levens samenbrengen. We zijn momenteel op zoek naar een ervaren Projectleider Bouw om ons team te versterken.

Functieomschrijving

Als Projectleider Bouw bij Driesen NV ben je verantwoordelijk voor het beheer van bouwprojecten van begin tot einde. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team en je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt voor de planning, coördinatie en controle van de projecten om ervoor te zorgen dat ze op tijd, binnen budget en volgens de vereiste kwaliteitsstandaarden worden voltooid.

Vereiste Kwalificaties

  • Je hebt een bouwkundige opleiding gevolgd.
  • Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie in de bouwsector.
  • Ervaring met openbare aanbestedingen en projecten in de openbare sector is een pré.
  • Je hebt sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een hands-on mentaliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan diverse en boeiende projecten met een team van gedreven professionals. Wij bieden een competitief salarispakket, afgestemd op je ervaring en competenties.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de vereiste kwalificaties, dan nodigen wij je uit om je CV en motivatiebrief te sturen naar info@driesennv.be.

Driesen NV is een gelijke kansen werkgever. Wij moedigen sollicitaties aan van iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd, religie, etniciteit, of seksuele geaardheid.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken? Wij maken uw website 100% met Google diensten & automatiseren al uw social media en nieuwsbrieven met onze app.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak