Hoe onze Type VU laboratoriumbanken uw laboratoriumruimte optimaliseren?


Bij het inrichten van een laboratoriumruimte is het belangrijk om over verschillende factoren na te denken. Een van die factoren is de keuze van laboratoriummeubilair. Die kan een aanzienlijk verschil maken in uw dagelijkse werk. Maar hoe kunnen onze Type VU laboratoriumbanken uw laboratoriumruimte optimaliseren? Dat leggen wij u graag uit!

De Flexibiliteit van de Type VU Laboratoriumbanken

Bij Potteau Labo weten we dat geen twee laboratoria dezelfde zijn. Daarom hebben we een reeks laboratoriumbanken ontwikkeld die uitzonderlijk flexibel zijn. Onze Type VU laboratoriumbanken, bijvoorbeeld, hebben modulaire frames in C-vorm. Dit unieke design zorgt voor extra beenruimte, omdat er geen verticale stijlen aan de voorkant zitten. Bovendien kunnen de onderkasten verschoven worden, zodat de gebruiker de werkplek optimaal kan organiseren.

Schermafbeelding 2023-11-29 om 19.49.59.pngSchermafbeelding 2023-11-29 om 19.50.05.pngSchermafbeelding 2023-11-29 om 19.50.11.png

De Kwaliteit van de Type VU Laboratoriumbanken

Bij Potteau Labo geloven we dat de kwaliteit van uw laboratoriummeubilair net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw wetenschappelijk werk. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen voor onze Type VU laboratoriumbanken. Van de gemelamineerde houtspaanderplaat van de kasten tot de epoxycoating van het frame, elk onderdeel is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de uitdagingen van het laboratoriumwerk.

Potteau Labo levert het laboratoriummeubilair voor de UHasselt in Diepenbeek

De Ergonomie van de Type VU Laboratoriumbanken

Bij het ontwerpen van onze Type VU laboratoriumbanken hebben we ook rekening gehouden met ergonomische overwegingen. Het metalen profiel onder het werkblad is afgeschuind, wat voor een optimale ergonomie zorgt. Hierdoor kan de gebruiker comfortabel en efficiƫnt werken, wat bijdraagt aan de optimalisatie van de laboratoriumruimte.

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken? Wij maken uw website 100% met Google diensten & automatiseren al uw social media en nieuwsbrieven met onze app.

https://www.uptodatewebdesign.com

Zoals u kunt zien, kunnen onze Type VU laboratoriumbanken op verschillende manieren bijdragen aan de optimalisatie van uw laboratoriumruimte. Ze zijn flexibel, van hoge kwaliteit en ergonomisch ontworpen. Dus als u op zoek bent naar manieren om uw laboratoriumruimte te verbeteren, overweeg dan eens onze Type VU laboratoriumbanken.

Wilt u onze Type VU laboratoriumbanken in actie zien of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@potteau.com of bel naar + 32 (0)56 363 333. We helpen u graag verder!

Voor meer informatie over Potteau Labo en ons uitgebreide assortiment producten en diensten, kunt u terecht op onze website. En als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste producten en projecten, vergeet dan niet om ons te volgen op sociale media en u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Potteau Labo - Uw partner voor uitmuntendheid in ruimteontwerp.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak