Nieuwe Referentie: IJzeren Balustrades voor Villa in Maaseik


Wij zijn trots om onze recente realisatie, de vervaardiging en installatie van op maat gemaakte ijzeren balustrades, te presenteren als onze nieuwste referentie. Deze prachtige toevoeging aan een luxe villa in Maaseik benadrukt de vakbekwaamheid en aandacht voor detail die Van Dinter Metaalvormgeving onderscheidt.

Projectoverzicht

Locatie: Villa in Maaseik Project: Ontwerp en installatie van ijzeren balustrades Materiaal: Hoogwaardig ijzer, behandeld voor duurzaamheid Design: Eigentijds met respect voor de klassieke architectuur van de villa Afwerking: Gepoedercoat voor een strakke uitstraling en langdurige bescherming

De Uitdaging

De villa, gelegen in het pittoreske Maaseik, vereiste een balustrade die zowel de veiligheid zou verhogen als esthetisch zou bijdragen aan de algehele uitstraling van het pand. Onze klant zocht naar een balustrade die moderniteit zou uitstralen zonder afbreuk te doen aan het klassieke karakter van de woning.

Onze Aanpak

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever hebben we een ontwerp opgeleverd dat perfect aansluit bij zowel de functionele eisen als de esthetische voorkeuren. We hebben gebruik gemaakt van geavanceerde fabricagetechnieken om een balustrade te creëren die niet alleen voldoet aan de veiligheidsnormen, maar ook een duurzame en visueel aantrekkelijke toevoeging is aan de villa.

Het Resultaat

Het eindresultaat is een serie elegant vormgegeven ijzeren balustrades die de buitenruimtes van de villa verrijken. De gepoedercoate afwerking zorgt voor een weerbestendig en onderhoudsarm product dat jarenlang mee zal gaan. Het fijne lijnenspel van het ijzerwerk voegt een subtiel, maar indrukwekkend element toe aan de architectuur van de villa.

Wat Onze Klant Zegt

"We zijn buitengewoon tevreden met de service en het vakmanschap van Van Dinter Metaalvormgeving. De nieuwe balustrades zijn de perfecte afwerking van onze villa en we hebben al veel complimenten ontvangen over het werk."

Over Van Dinter Metaalvormgeving

Bij Van Dinter Metaalvormgeving brengen we al meer dan 50 jaar design en functie samen door middel van metaalvormgeving. Met een passie voor het vak en oog voor de wensen van onze klanten, leveren we producten die zowel de tijd als de trends overstijgen. Deze ijzeren balustrades in Maaseik zijn slechts een voorbeeld van de mogelijkheden die wij bieden.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@vandintermetaal.be of bel ons op +3289564777. Meer informatie over onze producten en diensten kunt u vinden op onze website: www.vandintermetaal.be.

© 2023 Van Dinter Metaalvormgeving - Alle rechten voorbehouden.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak